Acasa Tehnologie Tehnologia influenteaza si este prezenta in transporturi

Tehnologia influenteaza si este prezenta in transporturi

by Dragos Schiopu

De multe ori m-am gandit sa ma mut din vechea locuinta undeva intr-o zona montana, pentru ca imi place foarte mult muntele. Chiar am cautat pe internet zilele trecute o casuta nu foarte scumpa, in care as putea locui. Si pentru ca vorbesc despre mutat, vorbesc in acelasi context si despre transport mobila, lucru de care nu am uitat si este foarte important. Nu am mai apelat pana acum la o firma de transport mobila, dar stiu ca este necesar. In acest sens, primul gand care mi-a trecut prin cap a fost acela legat de tehnologie. La ce fac referire? Ma refer strict la ce tehnologie se foloseste pentru ca mobila sa fie transportata in siguranta la locatie, mai ales ca distantele pot fi unele destul de mari.

Am citit putin despre ce presupune o mutare si as spune ca sunt destule lucruri de pus la punct, pentru ca ar fi prima data cand as face acest lucru si organizarea este un aspect ce nu trebuie omis. Am mentionat mai sus ceva despre tehnologie. Ma gandesc exact la ce se foloseste cand vine vorba despre ambalat, etichetat si asa mai departe. Nu trebuie sa ma documentez in acest sens si nu cred ca este foarte important, dar interesanta mi se pare ideea unui aparat de scanat care sa detecteze automat ce piese de mobilier s-au deteriorat in timpul transportului. Exista, oare, asa ceva? Nu am cautat inca pe internet, dar este o curiozitate. Si pentru ca tehnologia se dezvolta zi de zi, motoarele masinilor au devenit mai puternice, gadgeturile mai performante, iar soferii nu se mai streseaza ca trebuie sa raspunda la telefon si sunt in trafic.

mobila transport

Cu totii stiti de tehnologia Bluetooth, atat de utila si fara de care majoritatea nu s-ar fi putut descurca atat de simplu si rapid. Mentionez despre acest lucru, deoarece nu vreau ca soferul sa fie neatent si sa fie contactat intr-un moment nepotrivit, cand se afla la volan si este si aglomeratie in trafic. Si din ce am citit despre o firma anume care se ocupa cu transport mobila, aceasta dispune de tehnologie in acest sens si pe langa serviciile pe care le ofera, interesant este faptul ca mai reconditioneaza si mobila, daca se pune problema de asa ceva. Lucrul acesta nu poate decat sa ma bucure, pentru ca am de gand sa imi reconditionez un dulap vechi.

O sa ma gandesc destul de serios la mutat, dar asta nu inainte de a gasi o casa care sa imi placa, intr-o zona mai putin poluata fonic si nu numai. Si pentru ca nu o sa fie asa oricum, bineinteles ca imi iau toata aparatura electronica si electrocasnica cu mine, pentru ca nu ma pot desparti de robotul de bucatarie multifunctional, de masina de spalat si de aragazul inteligent.

s-ar putea sa-ti placa