Acasa Tehnologie SWIPE Magazine by Nokia N9

SWIPE Magazine by Nokia N9

by Dragos Schiopu

Pentru cei care doresc să testeze tehnica Swipe pe calculator, Nokia România a lansat SWIPE Magazine, o platformă on-line de lifestyle, cu un conținut original și o tehnică modernă de navigare: swipe-ul.

Revista este structurată pe patru categorii: arte plastice, fotografie, teatru, modă şi conţine articole, imagini şi clipuri video generate de lideri de opinie din fiecare segment în parte.

Numele  SWIPE Magazine este inspirat din gestul swipe, care reflectă una dintre principalele caracteristici ale smartphone-ului Nokia N9: mişcarea de glisare. În acest context, Nokia N9 aduce un design inovator, în care butonul de navigare este înlocuit cu gestul swipe. Oricând utilizezi o aplicaţie, o mişcare de glisare din orice colţ al ecranului te va duce către meniul principal.

Puteți naviga prin paginile revistei fie folosind mouse-ul, fie folosind camera web. E o experiență cu totul nouă 🙂 ! Vă propun așadar să navigați această revistă on-line și să vă familiarizați cu gestul swipe, un gest prin care Nokia N9 este cu mulți ani înaintea concurenței. Totul este la un swipe distanță!

s-ar putea sa-ti placa

0 comentariu

Posete Dama 21-11-2011 - 18:40

In sfarsit ceva interesant…:D:D:D