Acasa Diverse Surpriza de la Facebook si de la actualizarile acestei retele de socializare

Surpriza de la Facebook si de la actualizarile acestei retele de socializare

by Dragos Schiopu
actualizari facebook

In ultima perrioada cei de la Facebook s-au gandit sa faca o serie de actualizari cu privire la interfata, dar si la functiile acestei retele sociale. Un astfel de exemplu ar putea fi considerat si actualizarea functiei pentru camera foto ce a venit cu o serie de noi optiuni. Ba mai mult decat atat in prezent poti inregistra pozele, iar interfata a fost serios imbunatatita oferindu-ti o utilizare cat mai eficienta si mai placuta.

Un alt exemplu legat de schimbarile si actualizarile celor de la Facebook este strict legat de zilele de nastere al prietenilor virtuali si nu numai. De altfel ii poti sarbatori pe acestia prin doua moduri noi, unul fiind unic in lume prin conceptul si modul de a putea realiza acest lucru. De acum poti realiza videoclipuri personalizate pentru ziua de nastere a prietenilor vostri, cu ajutorul pozelor pe care si voi, dar si prietenii vostri le-au postat pe reteaua de socializare. Si asta nu este tot. Schimbarile celor de la Facebook par a fi prezente in orice moment, caci asa cum am spus si mai devreme avem parte de tot mai multe actualizari in ultimele zile.

O noua functie ce a uimit opinia publica este legata de strangerea de fonduri in scopuri caritabile in preajma unei anumite persoane sarbatorite. De astfel Facebook te anunta cu 2 zile inainte de ziua de nastere a prietenului tau si te indeamna sa strangi fonduri pentru scopuri caritabile si sa donezi alaturi de prietenii tai si de prietenii persoanei sarbatorite. De altfel pentru aceste  fonduri Facebook are o lista cu toate ONG-urile unde poti dona, iar in scurt timp aceasta lista va deveni si mai mare, drept urmare pentru simplul fapt ca se vor adauga ONG-uri si din alte tari.

Pentru cei ce sunt atarasi de aceasta retea de socializare, Facebook, ar trebui sa stie ca noile functii si actualizari ale acesteia vor fi disponibile in curand si in tara noastra, insa se pare ca pentru cea de-a functie actualizata mai avem ceva de asteptat, fata de cea prin care poti crea videocipuri, ce pare a fi la dispozitia voastra pe parcursul acestei zile. Voi ce parere aveti destre toate aceste actualizari de la Facebook?

s-ar putea sa-ti placa