Acasa Diverse Concentreaza-te pe munca ta lasand la o parte Gmail

Concentreaza-te pe munca ta lasand la o parte Gmail

by Dragos Schiopu
Gmail pe pauza

Dupa cum stii si tu deja, ori de cate ori esti la birou sau acasa si vrei sa te concentrezi pe un anumit lucru, se pare ca iti distrage atentia cate un e-mail, pe care uneori chiar iti doresti sa-l faci nevazut. Printre multe altele nu trebuie sa neglijam nici faptul ca Gmail este unul dintre cele mai mari servicii de e-mail ce cuprinde o serie intreaga de beneficii si optiuni ce uneori pot fi greu de folosit.

Dar daca iti doresti pentru o perioada bine definita de timp sa te concentrezi asupra unui singur lucru, atunci este important sa stii ca poti pune Gmail pe pauza pentru a face ceea ce iti doresti. Cum poti sa faci asta? Ei bine, in paragrafele urmatoare am sa-ti descriu pasii corespunzatori pentru a putea pune e-mailul pe pauza.

In primul rand, functia ce te ajuta sa iti pui pauza la toate e-mailurile pe care le primesti intr-un anumit interval de timp este strict legata de Boomerang. Ce este Boomerang? – este o extensie din Chrome ce iti ofera solutia pentru a pune pe pauza Gmail si nu numai. Pentru a beneficia de pauza, mai intai trebuie sa instalezi Boomerang din Chrome WebStore. Indiferent ca folosesti Firefox, Safari sau Opera, ai aceeasi extensie disponibila.

Dupa ce instalezi Boomerang, vei observa in primul moment in care iti vei deschide e-mailul o mica schimbare. Vei vedea un buton nou albastru – Pause. Daca apesi acest buton poti fi sigur ca ai pus pe pauza toate e-mailurile ce vin in timpul in care tu te concentrezi la ceva anume si ai nevoie de liniste. Bineinteles, poti dezactiva aceasta pauza in momentul in care vei apasa din nou acest buton.

Ceea ce trebuie sa mai stii este faptul ca inca de la prima apasare pe buton vei observa ca ti se va deschide o fereastra cu o gama variata de optiuni si bineinteles de acolo iti vei putea personaliza si seta timpul pe care ti-l doresti pentru pauza ta, astfel incat sa nu mai fi nevoit sa mai primesti e-mailuri cat timp tu esti concentrat pe un anumit lucru.

Asadar daca iti doresti si tu cateva minute, ore sau chiar zile de pauza de la e-mailul tau, poti sa apelezi la aceasta functie/optiune si sa te bucuri de o munca linistita.

s-ar putea sa-ti placa