Acasa Telefoane Noile telefoane din gama Asus ZenFone 4

Noile telefoane din gama Asus ZenFone 4

by Dragos Schiopu
ASUS-ZenFone-4

Fiecare model din aceasta gama de telefoane Asus ZenFone 4 au specificatii usor diferite unul fata de celalalt, adresandu-se unui anumit tip de public. Cu toate ca piesa de rezistenta pentru aceste modele o reprezinta camera foto, ei bine, camera foto are un senzor de la Sony IMX362, ce are 12 megapixeli. Iar din acest punct de vedere pare a fi una dintre cele mai bune camere foto disponibile in acest moment pe piata. Ba mai mult decat atat, trebuie sa amintim si faptul ca aceste modele au o camera similara cu cea de la LG G6, camera wide-angle cu un camp de vizualizare de 120 de grade.

Un lucru de luat in calcul si de spus aici este faptul ca Asus ZenFone 4 Selfie are o camera foto duala pe partea din fata, iar fiecare senzor are 20 de megapixeli. Ce-i drept, modelul Selfie Pro te ajuta sa realizezi selfi-uri wide, astfel ca oricat de mare ar fi grupul tau de prieteni pot incapea toti in aceeasi fotografie.

Un alt model de top este considerat Asus ZenFone 4 Max ce are o baterie de 5000 mAh. Si ca un plus, acest tip de smartphone are un procesor Snapdragon 425 sau 430, plus RAM de 3GB si un spatiu de stocare de 32 GB. Iar varianta Max Pro a acestui model are o camera foto principala ce are un senzor de 16 megapixeli.

Si un alt model interesant s-a dovedit a fi Asus ZenFone 4 Pro ce are un procesor Snapdragon de 835, iar bateria are 3600 mAh. Camera foto principala a acestui model are o diafragma de f/1,7, iar capacitatea de zoom optic 2x.

Tot ceea ce trebuie sa mai stiti despre aceata noua gama este faptul ca telefoanele smart vor avea cea mai noua varianta de Android, dar si varianta Nougat 7.1.1, ba mai mult decat atat, telefoanele au un aspect mult mai curat.

s-ar putea sa-ti placa