Acasa Diverse Stick with Android este un raspuns la aplicatia celor de la Apple

Stick with Android este un raspuns la aplicatia celor de la Apple

by Dragos Schiopu

Apple s-a gandit sa lanseze o aplicatie in Google Play numita „Move to iOS” care sa indemne utilizatorii Android sa treaca la iOS. Partea mai putin placuta este ca aceasta aplicatie a primit foarte multe comentarii negative. Nici nu ma surprinde acest lucru, mai ales ca Apple ofera produse foarte scumpe cu un hardware foarte slab fata de un telefon Android cu un pret de doua ori mai mic. De aici si aceasta disputa intre fanii Apple si cei Android. Insa imediat a aparut si o aplicatie numita „Stick with Android” ca raspuns la cea oferita de Apple.

Move To iOS

Pentru utilizatorii de smartphone-uri, Androidul este o platforma ideala pentru ca sunt sute de telefoane la diferite preturi cu diverse dotari si design-uri. Deci, cel mai important aspect este posibilitatea de a alege, diversitatea. Cand vine vorba de Apple, acest element dispare complet si este inlocuit de simplitate. Da, telefoanele celor de la Apple sunt foarte simple, avand un sistem de operare foarte intuitiv si deloc complicat. Androidul este mai complex, deci mai greu de utilizat.

Cei de la Apple au avut insa o idee care nu a fost pe placul fanilor Android. Acestia au lansat o aplicatie numita „Move to iOS” care ajuta un utilizator Android sa isi copieze tot continutul telefonului (pozele, mesajele, contactele, etc.) catre noul telefon, evident un iPhone. Aplicatia a primit imediat comentarii negative, avand un rating foarte slab.

Dupa patru zile, a aparut si o aplicatie numita „Stick with Android” care sugereaza ca utilizatorii sa ramana la Android si sa nu adopte o platforma mai slaba, ce face referire la iOS.

Aplicatiile nu au foarte multe descarcari, tocmai pentru ca un utilizator de Android nu va trece prea curand la iOS, cum nici un utilizator de iPhone nu va adopta un telefon cu sistemul celor de la Google.

Fiecare sistem de operare are avantajele si dezavantajele lui si in functie de ele un utilizator poate sa aleaga care sistem s-ar potrivi mai mult cu preferintele lui. Android ofera o flexibilitate mai mare, in timp ce iOS este un sistem simplu si usor de utilizat.

s-ar putea sa-ti placa