Acasa Telefoane Curand vom putea cumpara telefoane Samsung in rate

Curand vom putea cumpara telefoane Samsung in rate

by Dragos Schiopu

Niciodata nu mi-a placut ideea de a cumpara un lucru pe care apoi sa il platesc in fiecare luna, timp de doi ani, in rate. Am preferat mereu sa dau toti banii inca de la bun inceput pentru ca mai apoi sa nu mai am griji. Se pare ca si companiile telefonice care vand probabil cele mai multe telefoane in rate doresc sa renunte usor usor la acest sistem de vanzari, inlocuindu-l cu unul prin care sa vanda telefoanele la pret integral, fara alte contracte pe langa cel de telefonie.

Totusi daca doriti sa va cumparati telefoane Samsung in rate, un oficial al companiei koreene a declarat pentru revista Forbes faptul ca vor lansa curand un program de leasing prin intermediul caruia doritorii de telefoane inteligente marca Samsung isi vor putea cumpara ultimele noutati, fara sa fie nevoiti sa plateasca initial pretul integral, ci in rate pe o durata de timp mai mare.

Interesant este insa faptul ca anuntul a fost facut la nu foarte mult timp dupa ce Apple a lansat un program asemanator prin care pot fi cumparate modelele iPhone 6S si iPhone 6S Plus fara a incheia si un contract cu vreo companie de telefonie mobila.

In opinia mea, ideea este una chiar buna. In ciuda faptului ca am vazut posibilitatea de a cumpara in rate si de la diverse magazine online, cred ca e bine sa existe cat mai multe alternative astfel incat sa avem de unde alege oferta cea mai buna. In ceea ce priveste timpul scurt dupa care cei de la Samsung au ales sa introduca un program asemanator precum cel al adversarilor de la Apple, e deja o strategie destul de cunoscuta in majoritatea pietelor: daca cineva face un lucru care are succes, restul companiilor il vor face si ele. Lipseste insa originalitatea, dar deja nu se mai pune foarte mult accent pe acest aspect.

In legatura cu achizitionarea unui telefon in rate, consider ca este modul perfect prin care iti poti cumpara un telefon scump pe care nu il poti plati integral, ratele pe timp indelungat simtindu-se putin mai usor la portofel decat atunci cand scoti din el o suma mai mare.

Samsung Electronics veroeffentlicht Ergebnis fuer das vierte Quartal 2012

s-ar putea sa-ti placa