Acasa Tehnologie Steve Jobs… oare ultimele stiri despre el?

Steve Jobs… oare ultimele stiri despre el?

by Dragos Schiopu

S-a publicat astazi pe tabloidul american National Enquirer o stire care anunta ca Steve Jobs CEO Apple Inc. si actionar la Disney Pixar este bolnav de cancer pancreatic. Tabloidul a facut publice cateva fotografii cu Steve Jobs din data de 8 februarie la intrarea in Stanford Cancer Center , centrul unde si Patrick Swayze s-a tratat de cancer.

Pozele arata un barbat foarte slabit cu parul foarte deteriorar, semn al chimioterapiei. Cei de la National Enquirer sustin ca Jobs a slabit de la 79 de kilograme, cat avea inainte de a fi diagnosticat cu cancer, la doar 58 de kilograme cat are acum.

Diagnosticat cu cancer la pancreas in 2004, Steve Jobs a facut un transplant de ficat in 2008, iar in 2009, dupa sase luni de recuperare, starea sa parea sa se imbunatateasca.

„Fotografiile socante publicate astazi in tabloidul National Enquirer sugereaza ca situatia s-a agravat, mult mai mult decat ar vrea boss-ul de la Apple sa se afle”” , noteaza Daily Mail.

Tabloidul National Enquirer a stat de vorba cu un oncolog care a zis ca in poze Steve Jobs pare sa fie in faza terminala dandui doar 6 saptamani de trait.

Oficiali ai SUA sustin ca  Joi, va avea loc o întâlnire a personalităţilor din high-tech, printre care Mark Zuckerberg de la Facebook şi Eric Schmidt de la Google, cu preşedintele Barack Obama, la care va participa şi Jobs.

Speram ca cele auzite sa nu fie decat zvonuri si in curand sa aflam data revenirii lui Steve Jobs.

s-ar putea sa-ti placa

4 comentarii

dinamovistu2011 17-02-2011 - 17:00

insanatosire grabnica:>:D<

lilGEN 19-02-2011 - 11:21

Este foarte greu sa „sari” dintro stare buna intr-una foarte grava a unei boli atata de periculoase ca si cancerul…..ii dorim sa isi revina si multa sanatate

Master_Yang 19-02-2011 - 09:30

Se pare ca transplantul nu a rezolvat toate problemele:|

Scandal 20-02-2011 - 09:03

sa se face bine >…..

Comentariile sunt inchise.