Acasa Tehnologie Statistici Nokia Store 2011

Statistici Nokia Store 2011

by Dragos Schiopu

Nokia a dat publicității statistici noi referitoare la numărul de descărcări ce se înregistrează zilnic din Nokia Store. Zilnic, utilizatorii descarcă 11 milioane de aplicații din Nokia Store, iar 177 de publisheri au înregistrat peste 1 milion de descărcări.

În top 5 țări cu cele mai multe descărcări înregistrate în 2011 sunt: India, China, Rusia, Brazilia și Turcia. În India s-au înregistrat mai multe descărcări decât în celelalte 4 țări la un loc.

În 46 de țări aplicațiile descărcate din Nokia Store pot fi plătite prin operator billing, iar în 192 de țări prin carte de credit.

În momentul actual sunt 154 de dispozitive de pe care se poate accesa conținutul din Nokia Store. Cele mai multe descărcări din Nokia Store se înregistrează pe următoarele modele de telefoane: Nokia N8 (Symbian^3/Anna/Belle), Nokia 5800 (Symbian^1), Nokia 5233 (Symbian^1), Nokia 5230 (Symbian^1), Nokia C3-00 (Series 40). N8 și 5800 sunt aproximativ la egalitate. Conținutul de tip aplicații este cel mai descărcat pe toate cele 5 dispozitive enumerate mai sus.

Nokia Store este localizat în 32 de limbi (printre care și româna), iar peste 90% dintre utilizatori îl folosesc în limba proprie. Limbile în care Nokia Store este localizat sunt: Arabic, Canadian French, Czech, Danish, Dutch, English (U.K. and U.S. varieties), French, Finnish, German, Greek, Hindi, Hungarian, Indonesian, Italian, Malay, Norwegian, Polish, Portuguese (Portugal and Brazil varieties), Romanian, Russian, Simplified Chinese, Spanish (Spain and Latin America varieties), Swedish, Thai, Traditional Chinese (Hong Kong and Taiwan varieties), Turkish, Ukranian, Vietnamese.

Top 5 aplicații în 2011:

  • Facebook Chat
  • eBuddy Messenger Free
  • WhatsApp Messenger
  • High Speed 3D Free
  • Skype

 

s-ar putea sa-ti placa