Acasa Tehnologie Sondaj: Ce sistem de operare ai vrea să aibă noul cameraphone cu tehnologie Pure View de la Nokia?

Sondaj: Ce sistem de operare ai vrea să aibă noul cameraphone cu tehnologie Pure View de la Nokia?

by Dragos Schiopu

Nokia va lansa la Mobile World Congress 2012 o nouă tehnologie, numită Pure View, ce permite o captură deosebită a imaginilor şi a clipurilor video, cu un nivel deosebit de detalii. Această tehnologie va fi disponibilă pe un nou cameraphone, cel mai probabil cu sistem de operare Nokia Belle.

Cu ocazia asta lansăm și un sondaj pentru utilizatorii de smartphone-uri Nokia din România. Ce sistem de operare ai dori să aibă noul cameraphone de la Nokia? Sunt 3 variante. Symbian, care a dovedit că poate face față cu succes unei astfel de provocări. Dovada este N8, care este cel mai bun cameraphone actual. Update-ul Belle a făcut N8 și mai bun, adăugând filmare HD la 30 fps și alte opțiuni avansate.

O a doua opțiune ar fi MeeGo, sistemul de operare exotic de la Nokia, care a atras atenția și admirația tuturor în ultima vreme. O cameră foto ultra performantă, împreună cu acest nou sistem de operare, ar atrage un nou segment de clienți.

A treia opțiune este Windows Phone Mango/Apollo. Deși Mango nu are suport pentru camere cu rezoluții imense (se zvonește că noile camere Pure View vor avea 16+ MPX), este posibil ca Apollo să vină cu un astfel de suport. Mai rămâne totuși problema setărilor avansate pentru camera foto, care la Windows Phone sunt inexistente. Poate în Apollo vor fi mai avansate, cine știe…

Voi ce ziceți?
[poll id=”9″]

s-ar putea sa-ti placa