Acasa Tehnologie Smokio, tigara electronica care iti monitorizeaza sanatatea

Smokio, tigara electronica care iti monitorizeaza sanatatea

by Dragos Schiopu

Pana in acest moment sunt foarte multe tigari electronice aparute pe piata, dar la fel ca la un simplu lacat pentru bicicleta, si pentru tigarile electronice ramane in permanenta un loc pentru a primi un upgrade ca sa duca intreaga utilizare la un nou nivel.

r-smokio-1_black_iphone-5sAsa ca, un grup de francezi a lansat de curand pe piata o tigara electronica care este putin mai diferita fata de cele care primeaza in momentul de fata. Aceasta isi propune sa schimbe fumatorul intr-un nefumator, facandu-l sa renunte la unul dintre cele mai intalnite vicii, dar din pacate toate dispozitivele de acest tip se lauda cu asemenea afirmatii.

Tigara de fata se numeste Smokio, iar ea, prin inteligenta ei, iti va putea monitoriza starea de sanatate, dar dupa spusele dezvoltatorilor, iti va putea schimba stilul de viata.

Fata de celelalte tigari electronice, Smokio se conecteaza cu telefoanele sau tabletele care ruleaza sistemele iOS sau Android. Tigara interactioneaza cu dispozitivele dand mai multe rapoarte cu privire la sanatatea ta. Pentru a te „putea analiza mai bine”, aplicatia iti va cere sa ii furnizezi cateva informatii despre tine, unde remarcam numarul de tigari consumate zilnic, varsta la care te-ai apucat de fumat, cat timp dedici fumatului, dar chiar si cate calorii mananci zilnic.

Dupa ce aplicatia a primit aceste date, va face o mica analiza, iar la final iti poate da chiar si o analiza cu speranta de viata personalizata pentru tine, adica iti va putea arata cam cat ai mai avea de trait. Totusi, este bine de stiut ca din punct de vedere medical aceste informatii nu sunt relevante, dar pentru tine, ca o avertizare este bine venita.

Pe langa, Smokio iti va invata stilul, incercand mai apoi sa te faca sa renunti la fumat. Tigara se poate achizitiona inca de pe acum, pretul cu care aceasta se comercializeaza fiind de 80 de dolari. Pentru si mai multe informatii puteti urmari videoclipul urmator, dar si sa accesati site-ul oficial.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Moc88N-jye8]

s-ar putea sa-ti placa