Acasa Telefoane Siguranta, confort si control intuitiv – toate intr-un telefon

Siguranta, confort si control intuitiv – toate intr-un telefon

by Dragos Schiopu

ZenFone 2 Laser este telefonul cu care Asus incearca sa dea lovitura pe piata smart-phone-urilor, chiar daca firma nu este cunoscuta pentru telefoane ci mai degraba pentru tablete si laptopuri.

Modelul nu vine cu ceva nemaintalnit. Imprumuta inteligent de la marii producatori de pe piata, insa puse cap la cap, ideile au generat un produs extraordinar din punct de vedere al design-ului si al ergonomiei.

ZenFone 2 Laser propune pasionatilor de smart-phone un sistem de control foarte intuitiv ce incorporeaza un buton fizic aflat pe partea din spate a design-ului Arc Ergonomic. Siguranta si confortul in manevrare sunt date de eleganta noii forme a aparatului.

gagica cu telefon

Design-ul seamana cu cel al unui HTC, cu un ecran cu diagonala de 5.5″, care domina partea frontala a telefonului. In plus, ramele sunt destul de mari. Daca intoarcem telefonul, spatele este curbat. Combinatia dintre cele doua fete diferite ofera o mai buna priza in maini. „De vina” pentru priza buna este si materialul din care a fost realizata carcasa-plastic cu finisaj metalic cu striatii discrete. Ingenios daca ne gandim ca in felul acesta scapam de depunerea murdariei si de urmele inestetice lasate de degete.

Telefonul este in acelasi tip solid, dar discret, placut ochiului si usor de utilizat. In plus, ecranul prezinta culorile intr-un mod natural, cu un contrast bun si unghiuri foarte bune pentru vizualizarea imaginilor. Unul dintre avantajele sale este ca poate fi folosit indiferent de luminozitate.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

ITsb 08-03-2016 - 20:03

Interesant model! :))

Comentariile sunt inchise.