Acasa Telefoane Sharp Aquos 206SH

Sharp Aquos 206SH

by Dragos Schiopu

Sharp Aquos 206SH este un phablet (smartphone cu display de peste 5 inci) ce imbina puterea de procesare cu un design elegant.

sharp aquos 206sh_0

Sharp intra pe piata phabletelor  cu un telefon ce dispune de un atuu foarte important, bateria. In incercarea producatorilor de a creea telefoane cu display-uri ce dispun de rezolutii cat mai mari sau procesoare cat mai puternice, acestia uita un aspect esential, autonomia. Astfel, Sharp Aquos 206SH necesita o incarcare la doua zile, avand o baterie de 3080 mAh.

Aspectele pozitive nu se opresc aici. Telefonul dispune de un procesor foarte performant, mai precis este vorba de un quad core Qualcomm Snapdragon S4 tactat la 1,7 Ghz, care este sustinut de cei 2GB de RAM. Astfel, sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean va rula excelent chiar daca vom avea mai multe aplicatii care ruleaza simultan.

Disply-ul de la Sharp Aquos 206SH utilizeaza tehnologia CG Silicon TFT LCD si prezinta 5 inci cu o densitate a pixelilor de 443 ppi. Astfel, noul smartphone poate concura cu Samsung Galaxy S4 sau HTC One. Sa nu uitam de camera care are 13.1MP, iar cea frontala avand 2MP. Conectivitatea de care dispune telefonul prezinta WiFi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, senzor infrarosu si 4G.

Un aspect foarte important este ca telefonul este rezistent la apa.

 

Sursa: SlashGear

s-ar putea sa-ti placa