Acasa Diverse Serviciu cash pentru mobil, disponibil romanilor din strainatate

Serviciu cash pentru mobil, disponibil romanilor din strainatate

by Dragos Schiopu

Romanii din strainatate au la dispozitie serviciul de transfer international de bani prin M-Pesa. Astfel, de azi, serviciul lansat de Vodafone Romania si Money Gram permite transferul de bani din 125 de tari din lume catre Romania.

Noul serviciu le permite Clientilor Money Gram sa trimita bani  din strainatate care utilizatorii Vodafone Romania intr-un mod cat se poate de sigur.  De partea cealalta, utilizatorii Cartelei Vodafone pot primi, non-stop, bani provenind din aceste transferuri din oricare dintre cele 350.000 de centre Money Gram aflate in  125 de tari din lume.

mpesa

“Avand în vedere că jumătate din populația României fie nu are un cont bancar fie preferă să plătească în cash, MoneyGram salută parteneriatul cu Vodafone România ce oferă acces milioanelor de români la o nouă opțiune de transfer de bani simplă, rapidă și de încredere. Acest nou serviciu oferă românilor din întreaga țară, posibilitatea de a primi bani de la prietenii și familia din străinătate, direct pe telefonul mobil Vodafone. Suntem mândri că, prin ceea ce facem în fiecare zi, reușim să oferim familiilor accesul rapid la banii trimiși de cei care lucrează în străinătate, reușind astfel să își acopere cheltuielile zilnice, urgențele sau chiar să își sărbătorească o ocazie specială“, a spus Radu Pojoga, Director Regional pentru Sud-Estul Europei MoneyGram. ”

Concret, utilizatorii Vodafone care detin un cont M-Pesa pot retrage banii primiti in orice locatie M-Pesa din tara sau ii pot folosi direct pe telefonul mobil pentru a-i trimite mai departe, a face reincarcari pe Cartela Vodafone sau pentru a-si achita facturile si a face plata catre comercianti.

Serviciul M-Pesa a fost lansat in Romania in martie 2014, la sapte ani de la lansarea lui in Kenya. Cu aproximativ 24,6 milioane de utilizatori la nivel international, M-Pesa este un serviciu care permite oamenilor cu acces la telefon mobil dar fara cont bancar sa trimita si sa primeasca bani, sa isi incarce cartelele, sa achite facturile si sa beneficieze de o gama larga de servicii. M-Pesa este disponibil in 11 tari din lume, printre care Egipt, Ghana, Albania, Romania sau Africa de Sud.

s-ar putea sa-ti placa