Acasa Tehnologie Se anunta venirea pe piata, in urmatoarele 30 de zile, a noului Google Nexus

Se anunta venirea pe piata, in urmatoarele 30 de zile, a noului Google Nexus

by Dragos Schiopu

http://www.computerblog.ro/telefoane-mobile/telefoane-nexus-google.html

Nexus Galaxy are aproape un an de cand este pe piata, ceea ce ne face sa ne gandim ca Google ar putea fi aproape de a anunta/lansa urmatorul telefon de ultima generatie Nexus. O problema pentru Google o reprezinta faptul ca s-au inregistrat slabe vanzari in randul telefoanelor din aceasta serie, lucru care nu afecteaza foarte mult compania Samsung, pentru ca este un gigant in topul vanzarilor de telefoane mobile.

Google Nexus vede dispozitivele sale nu doar ca instrumente pentru dezvoltatori, ci ca o modalitate de a promova propriul continut si branding pentru consumatori. Cu privire la producatorul urmatorului Nexus, ramane de vazut, cu toate ca zvonurile au sugerat faptul ca ar exista mai multi producatori, de aceasta data. Prin urmare, conform unui val nou de zvonuri, se pare ca ne vom astepta ca urmatorul Nexus sa apara in urmatoarele 30 de zile. Sunt surse Android si Me’s care au sugerat ca Andy Rubin din cadrul Google, va fi acela care va face anuntul, care va avea loc la AllThings.

Inca nu s-a mentionat nimic cu privire la specificatiile aparatului, dar un zvon justifica faptul ca aparatul va fi lansat cu cea mai noua versiune Jelly Bean si anume 4.2. In orice caz, vom aborda acest subiect cu scepticism de aici inainte, intrucat, daca aveti de gand sa va achizitionati noul Nexus, asigurati-va ca stati „conectati” pentru mai multe actualizari.

s-ar putea sa-ti placa