Acasa Portabile Samsung Seria 5 Ultra, cel mai usor si subtire ultrabook

Samsung Seria 5 Ultra, cel mai usor si subtire ultrabook

by Dragos Schiopu

Daca suntem in perioada CES2012, aducem stiri proaspete de la acest eveniment, una din cele mai interesante noutati vine de la Samsung care nu inceteaza din a ne surprinde si lanseaza cel mai nou notebook din portofoliu, acesta reuseste sa se evidentieze prin greutatea foarte mica si dimensiunile foarte subtiri, facandu-l cel mai usor si subtire notebook de pe piata.

Este disponibil in 13 si 14 inch, Samsung Seria 5 Ultra dispune de un procesor Core i5-2467M si o memorie RAM de pana la 8 GB, placa de baza AMD Radeon HD, ExpressCache de la Diskeeper.
Notebookul este capabil sa se inchida in 20 de secunde si sa se redeschida in 2 secunde, iar navigarea web este de cel putin doua ori mai rapida in comparatie cu celelalte notebookuri de pe piata.

Samsung Seria 5 Ultra de 14 inch are un procesor Intel Core i5 cu memorie RAM de 8GB si 16GB iSSD, memorie de stocare de pana la 1 TB si o placa de baza Radeon HD7550M de 1GB, full HDMI, VGA, doua porturi USB 3.0, unul USB 2.0, multi SD card slot, webcam si wi-fi. Toate acestea intr-o grosime de 20,9 mm si o greutate de 1.84kg.

Data lansarii nu s-a facut inca oficiala, dar Samsung promite surprize de proportii prin Seria 5 Ultra, asa ca este posibil ca in scurt timp sa-l vedem pe piata.

Bazat pe o cercetare de piata amanuntita si pe chestionare aplicate consumatorilor, noi propunem un nou tip de Ultrabook care va schimba perceptia utilizatorilor asupra Ultrabook-urilor. Rezultatele noastre arata ca utilizatorii vor mai mult decât un dispozitiv subtire si usor, sperand la un nivel inalt de satisfactie al performantei zilnice si capacitate de stocare, din moment ce fisierele digitale devin tot mai mari. Notebook-ul Samsung Seria 5 ULTRA va fi primul de acest fel care sa raspundă acestor nevoi”, a spus David Song, Vicepresedinte Senior al IT Solutions Business at Samsung Electronics.

Performantele bateriei sunt demne de invidiat, durata noului Samsung Seria 5 Ultra fiind de 6,4 ore. Samsung Battery Life Plus este o tehnologie care impiedica uzarea bateriei pastrand 80% din capacitatea originala a celulelor pe durata unui ciclu de viata pana la 1.500 de incarcari pe o perioada de 3 ani, acest lucru asigura o rata de viata a bateriei de pana la cinci ori mai mare decat in cazul notebookurilor.
Performantele si aspectul acestui produs Samsung poate concura oricand cu un laptop Sony Vaio, care sunt cunoscute pentru designul foarte in trend.

Young sound engineer working on video footage during post production. Content creator in home working on montage of film using modern software for editing late at night.

s-ar putea sa-ti placa