Acasa Diverse DeepCool N2 Kawaii Style & DeepCool N180 FS

DeepCool N2 Kawaii Style & DeepCool N180 FS

by Dragos Schiopu

DeepCool N2 Hawaii Style sau DeepCool N180 FS sunt doua coolere pentru laptop-uri, foarte bune cu un pret extrem de atragator si un flux de aer foarte mare (chiar neasteptat de mare).

De curand ma gandeam sa imi iau un cooler pentru laptop, nu pentru ca se incinge, dar vroiam sa il tin mai sus sa ma pot uita mai bine la filme seara. M-am gandit sa nu dau multi bani pe un cooler, pentru ca laptop-ul meu este destul de rece. Dar, daca dau un ban, de ce sa nu iau ceva de calitate?

Aveam un prieten care si-a luat pe pe Emag.ro un cooler DeepCool N2 Hawaii Style. Acest cooler costa doar 46 de lei si pot sa spun ca are un flux de aer incredibil de mare. Nu prea ma intereseaza pe mine cat scrie pe site (84,7 CFM) deoarece producatorii exagereaza, dar cand am testat acest cooler am ramas placut surpins sa vad ca are o putere destul de mare. Fata de un cooler de 100 de lei, pot spune ca acesta este mai bun si nu exagerez cand spun asta. Laptop-ul sta foarte bine pe el.

Cooler-ul suporta laptop-uri de pana la 17 inci, iar eu am pus pe el un Dell 3721 de 17,3 inci si a stat fara probleme. Prietenul meu avea un Asus X54 de 15 inci. Pentru un laptop de 15 inci, acest cooler este mai mult decat suficient. Pentru doar 46 de lei, N2 Hawaii Style are un flux de aer peste orice alt model in acesti bani si este la fel de bun ca un cooler de 150 de lei. Puteti sa va uitati si voi la modele mai scumpe si o sa intelegeti ce spun. Acesta este un Coole Master Nootepal XL, dar pentru un led colorat si un design mult mai bun platiti in plus 100 de lei.

Fiind impresionat de acest cooler, m-am hotarat sa imi iau unul, pana cand am vazut acelasi model cu un design mult mai bun si anume DeepCool N180 FS. Din pacate, pentru moment nu mai este disponibil pe Emag.ro, dar cu siguranta va fi din nou in stoc. De cum va fi din nou disponibil, voi cumpara si eu un N180 FS pentru ca are acele cleme in care sta laptop-ul. O diferenta reala intre N2 si N180 nu este, deoarece ele au acelasi ventilator. Singura diferenta este design-ul.

DeepCool N180 FS

Ei bine, spuneam ca pentru un Coole Master Nootepal XL platiti in plus 100 de lei, dar si acest N180 costa 80 de lei si este exact un N2, dar uneori mai conteaza si design-ul. Orice cooler ati alege (din cele trei mentionate in articol) isi vor face foarte bine treaba pentru ca am ales coolerele cu cel mai mare flux de aer posibil.

s-ar putea sa-ti placa