Acasa Diverse Samsung Gear Fit a primit premiul „The Best Mobile Device” la MWC 2014

Samsung Gear Fit a primit premiul „The Best Mobile Device” la MWC 2014

by Dragos Schiopu

Samsung Gear Fit a primit premiul „The Best Mobile Device„, acordat de GSMA la Mobile World Congress 2014, în Barcelona. Premiul a fost acordat în ultima zi a târgului si reprezintă o recunoaștere a celor mai inovatoare și creative produse lansate anul acesta la MWC.

Samsung Gear Fit a fost creat pentru a putea fi purtat cu ușurință, oferind în același timp un display intens Super AMOLED. Noul dispozitiv le oferă utilizatorilor mai mult decât o simplă bandă fitness care să fie folosită zi de zi, aceștia având acum posibilitatea de a primi în timp real notificări de la dispozitivele lor GALAXY, ca de exemplu: apeluri, e-mail-uri, mesaje, alarme, S-planner și alte aplicații, chiar în timp ce fac mișcare. Samsung Gear Fit se potrivește cu stilul fiecărui utilizator, datorită curelelor disponibile în diferite nuanțe – Black, Orange și Mocha Grey.

Noul dispozitiv le aduce utilizatorilor avantajele conectivității Samsung, precum și un program de fitness personalizat care le oferă în timp real recomandări și sfaturi de antrenamente conform propriilor nevoi.

s-ar putea sa-ti placa