Acasa Diverse Epson lansează SureLab D700, imprimanta foto de producţie pentru afaceri mici şi mijlocii

Epson lansează SureLab D700, imprimanta foto de producţie pentru afaceri mici şi mijlocii

by Dragos Schiopu

Spre deosebire de alte modele de pe piaţă care au la bază tehnologia de sublimare ce permite tipărirea pe un număr limitat de medii de imprimare, SureLab D700 se remarcă prin versatilitate. Noul model poate printa pe hârtie lucioasă, luster şi mată, cu dimensiuni cuprinse între 10-21 cm lăţime şi 8.9-100 cm în lungime. Astfel, echipamentul poate fi folosit pentru printarea de fotografii panoramice, felicitări, invitaţii, flyere şi alte materiale promoţionale. Această flexibilitate îl recomandă pentru laboratoarele foto şi pentru fotografii care vor să-şi extindă afacerea oferind noi servicii, dar păstrând costurile de tipărire scăzute.

„Văzând succesul de care se bucură SureLab D3000, imprimanta destinată volumelor mari, SureLab D700 reprezintă următorul pas logic pentru Epson. Forma compactă o face ideală pentru producţia cu volume mici şi medii sau pentru integrarea în diferite automate. În acelaşi timp, poate fi privită şi ca un laborator foto mobil care poate fi folosit direct la locul de desfăşurare la diferitelor evenimente, pentru a realiza printuri de calitate”, a declarat Kristin Saus-Opuszynski, senior business manager la Epson Europe.

Costurile de exploatare reduse de care dispune SureLab D700 se datorează nevoilor reduse de service şi costurilor de mentenanţă mici. Lama de tăiere durabilă reduce considerabil perioadele de mentenanţă, asigurând o productivitate crescută.

Calitatea printurilor şi reproducerea fidelă a culorilor este garantată prin folosirea tehnologiei Micro Piezo. Capul de printare permite o rezoluţie maximă de 1440×720 dpi, asigurând plasarea precisă a picăturilor de cerneală de dimensiuni variabile. Cerneala UltraChrome D6-S îi conferă imprimantei SureLab D700 abilitatea de a reproduce o gamă largă de culori.

Epson SureLab D700 va fi disponibilă începând cu luna iunie a anului curent.

s-ar putea sa-ti placa