Acasa Diverse HTC Golf – Prima imagine si detalii

HTC Golf – Prima imagine si detalii

by Dragos Schiopu

HTC Golf este un nou smartphone ce urmeaza a fi lansat in scurt timp, iar in acum va prezentam prima imagine a acestuia scapata din greseala pe internet.

Designul aduce mult cu seria HTC Wildfire, dar lasand asta , noul HTC Golf este un smartphone ieftin cu performante ridicate, vine cu sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sanwich si interfata Sense 4.0 pe un display cu diagonala de 3.5 inch, adica cat ecranul unui Apple iPhone 3G/3GS si 4/4S.

HTC Golf are un procesor de 800 Mhz, memorie RAM de 512 MB si spatiu de stocare intern de 4 GB ce se poate extinde prin adaugarea unui card microSD.

Suporta conectivitate Wi-Fi si Bluetooth 3.0, rezolutie ecran de 320×480, camera foto, una frontala de 1.3 Megapixeli, iar cea principala are 5 Megapixeli. In plus primiti un abonament gratuit pe o perioada de 2 ani de zile la serviciul Dropbox.com, prin care avem acces la 25 GB spatiu de stocare online.

La fel ca si restul telefoanelor produselor HTC, modelul Golf vine pre-echipat cu profilul Beats Audio ce regleaza egalizatorul grafic al playerului audio pentru un sunet de calitate.

Pretul aproximativ pentru HTC Golf este de 180 Euro fara TVA.

s-ar putea sa-ti placa