Acasa Tehnologie Samsung Galaxy Note II a fost lansat in Romania

Samsung Galaxy Note II a fost lansat in Romania

by Dragos Schiopu

 Samsung a lansat pe 1 octombrie modelul Samsung Galaxy Note II, in cadrul celei de-a 12-a editii Internetics. In acest model, Samsung Electronics a imbinat mobilitatea, functionalitatea si performanta prin introducerea unui multitasking de ultima ora si a aplicatiilor optimizate S Pen.

Experienta vizuala unica este creata cu ajutorul ecranului de mari dimensiuni ce reda imagini unice in culori intense la o claritate desavarsita.

Dotat cu display-ul HD Super Amoled de 5,5” si un format HD de 16:9, Galaxy Note II ofera  o experienta unica de vizualizare video.

S Pen si S Note au fost imbunatatite fata de  primul model. S Pen-ul a fost reproiectat, fiind  acum mai lung si mai subtire. Design-ul ergonomic al acestuia confera o precizie sporita si o experienta naturala asemanatoare cu cea a scrisului de mana. Acesta este dotat cu un buton care ajuta la identificarea intentiilor utilizatorului. Functia Easy Clip are rol de subliniere, decupare si distribuire a continutului, direct de pe ecran.

Specificatii:

 • Retea: 3G: HSPA+ 21Mbps (HSDPA 21Mbps/HSUPA 5.76Mbps)
 • Procesor 1.6 GHz quad-core
 • Display: 5,5” HD Super AMOLED (1,280 x 720)
 • Sistem de operare: Android 4.1 (Jelly Bean)
 • Camera:Principală (Spate): 8 Megapixel Auto Focus Camera cu LED Flash, BSI, Secundară (Faţă): 1.9 Megapixel VT Camera, BSI
 • Video: Codec: MPEG4, H.263, H.264, VC-1, DivX, WMV7, WMV8, WMV9, VP8, Format: 3GP(MP4), WMV(ASF), AVI, FLV, MKV, WebMFull HD(1080p) Playback & Recording
 • Audio: Codec: MP3, OGG, WMA, AAC, ACC+, eAAC+, AMR(NB,WB), MIDI, WAV,  AC-3, Flac, Music Player with SoundAlive, 3.5mm Ear Jack
 • Senzori: Accelerometru, RGB Light, Busolă digitală, Proximitate, Giroscop, Barometru
 • Memorie internă 16/32/64GB + 2GB (RAM), microSD (până la 64GB)
 • Conectivitate: Bluetooth® v 4.0 (Apt-X Codec support) LE, USB 2.0 Host, WiFi 802.11 a/b/g/n (2.4 & 5 GHz), Wi-Fi HT40, Wi-Fi Direct, mHL, NFC
 • GPS: A-GPS, Glonass
 • Baterie standard, Li-ion 3,100mAh
 • Dimensiuni: 80.5 x 151.1 x 9.4 mm, 180 g

Noua functie Idea Visualiser permite crearea de ilustratii prin scrierea de mana mesajelor in S Note generand astfel ilustratii asemanatoare notitelor.

Multitasking-ul a fost redimensionat si i s-au atribuit noi functii precum Air View ce permite previzualizarea continutului din email, S Note, S Planner, din galeriile foto si video, cu ajutorul S Pen-ului. In acest fel se pot accesa informatiile cu mai multa lejeritate fara a face tranzitii ale ecranului.

Conceptul „Pop up Play” a fost extins prin crearea noii functii „Pop up Note” care, permite lansarea aplicatiei S Note oriunde pe ecran ca fereastra pop-up. In timpul unui apel telefonic , la activarea S Pen-ului, se deschide automat aplicatia S Note pentru a ne putea nota rapid un mesaj.

Ar mai fi de  remarcat faptul ca  Samsung Galaxy Note II vine  dotat cu un sistem de operare  Android 4.1, cu o versiune  complet noua. Este vorba de JellyBean care ofera noi functii si un upgrade pentru serviciile Google Now.

La capitolul baterie, noul model se lauda cu bateria de 3.100 mAh ce permite vizualizarea de conţinut multimedia și rezolvarea sarcinilor pentru un timp mai îndelungat.

s-ar putea sa-ti placa