Acasa Telefoane Samsung Galaxy Note 5 apare in cateva render-uri foarte reusite

Samsung Galaxy Note 5 apare in cateva render-uri foarte reusite

by Dragos Schiopu

Mai este foarte putin si Samsung Galaxy Note 5 va fi lansat. Unul dintre cele mai importante aspecte este si design-ul telefonului. Cateva render-uri foarte bune au aparut si pe internet si arata cu exactitade noul design pentru viitorul flagship al sud coreenilor.

Galaxy Note 5 se va lansa curand, dar render-uri am tot vazut, insa un model 3D nu prea. Cu o imprimanta 3D poti realiza si un astfel de model (doar forma lui). Noul Galaxy Note 5 va avea un design mai bun decat Note 4. Cred ca cele mai bune telefoane la design au fost Note 3 si Note 4, pentru ca display-ul ocupa o mare suprafata. Insa Note 5 va oferi niste margini cu adevarat subtiri.

Galaxy Note 5 ar putea fi si primul telefon din seria Note in care bateria nu va fi detasabila. Un alt aspect negativ ar putea fi si lipsa cardului de memorie. Asta ar putea fi destul de frustrant pentru ca eu, de exemplu, imi tin toate melodiile, wallpaper-urile pe cardul de memorie si este foarte usor in momentul in care imi schimb telefonul sa introduc doar cardul de memorie si sa am din nou toate fisierele „importante”.

Anuntul oficial cu noul Samsung Galaxy Note 5 va fi publicat in data de 13 August. Pentru a vedea si modelul 3D puteti da click aici.

s-ar putea sa-ti placa