Acasa Telefoane Samsung Galaxy J5 si Samsung Galaxy J7, primele dispozitive cu blit pentru camera frontala

Samsung Galaxy J5 si Samsung Galaxy J7, primele dispozitive cu blit pentru camera frontala

by Dragos Schiopu

Dupa ce articolul anterior v-am prezentat cel mai subtire smartphone dezvoltat de catre Samsung, acum am placerea de a va prezenta primele smartphone-uri care dispun de o camera frontala, pentru selfie, cu blit LED, dezvoltat tot de catre Samsung. Samsung Galaxy J5 si Samsung Galaxy J7 au fost deja lansate in China.

samsung-galaxy-j7

Samsung Galaxy J5 dispune de un ecran de 5 inch HD, de un procesor Snapdragon 410 quad-core care ruleaza pe o frecventa de 1.2 GHz si o baterie de 2.600 mAh iar Samsung Galaxy J7 dispune de un display de 5.5 inch HD , de un procesor Snapdragon 615 pe 64 bit si o baterie de 3.000 mAh. Ambele dispozitive beneficiaza de o camera frontala de 5 MP cu blit LED, o camera principala de 13 MP cu un obiectiv de f/1.9.

Galaxy J5 si J7 sunt dispozitive mid-range, beneficiaza de o memorie ram de 1.5 GB si de o memorie interna de 16 GB care poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSD. Pe partea de software, ambele smartphone-uri vor rula sistemul de operare Android 5.1 Lollipop.

Samsung Galaxy J5 este de vanzare in China pentru pretul de 225 dolari iar Samsung Galaxy J7 este disponibil pentru pretul de 290 de dolari. Momentan nu se cunosc detalii cu privire la disponibilitatea smartphone-urilor si in afara Chinei dar ar fi interesant ca aceste dispozitive sa fie disponibile si in Europa.

s-ar putea sa-ti placa