Acasa Telefoane Samsung Galaxy Ace Plus disponibil din ianuarie 2012

Samsung Galaxy Ace Plus disponibil din ianuarie 2012

by Dragos Schiopu
Samsung Galaxy Ace Plus disponibil din ianuarie 2012

Samsung Galaxy Ace Plus disponibil din ianuarie 2012Samsung a lansat astazi cel mai nou smartphone din gama entry-level, la un pret accesibil si cu resurse de invidiat. Samsunt Galaxy Ace Plus ofera imbunatatiri demne de invidiat fata de precedentul Ace.
Noul smartphone de la Samsung dispune de un procesor de 1GHz, o camera foto de 5 megapixeli, un ecran HVGA de 3,65 inch, memorie interna de 3GB, card microSD, Bluetooth, Wi-Fi si ruleaza pe sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread.

Samsung Galaxy Ace Plus disponibil din ianuarie 2012

“Samsung Mobile debuteaza anul 2012 cu introducerea noului Samsung Galaxy Ace Plus, o aditie important la portofoliul dispozitivelor Galaxy. Galaxy Ace Plus beneficiaza de platforma Android Gingerbread si de serviciile Samsung, oferind astfel o experienta deosebita utilizatorilor.”, a decralar JK Shin, presedintele diviziei de telefoane mobile din cadrul companiei Samsung Electronics.

Samsung Galaxy Ace Plus va fi disponibil la abonament incepand cu luna ianuarie 2012 in Rusia, Europa, America Latina, Asia, Africa si China. Unele situri il comercializeaza la preturi ce incep de la 1299 RON.

s-ar putea sa-ti placa