Acasa Diverse Ce gadget-uri vor fi lansate in 2012

Ce gadget-uri vor fi lansate in 2012

by Dragos Schiopu

Anul 2012 se anunta unul spectaculos din punctul de vedere al lansarilor de gadgeturi incepand cu televizoare de la Apple, Google vrea prima tableta, modele de tablete cu sistemul de operare Windows Phone 7, ultrabook-uri si multe altele.
Pentru inceput atentia se indreapta spre iPad3 si iPad mini. A treia generatie de iPad si inca una de dimensiuni si resurse mai mici se vor lansa in primul trimestru al anului 2012, mai precis in luna februarie, iar specialistii spun ca va dispune de un display „retina”, precum la iPhone 4 si 4s.

Displayul lui iPad 3 va avea o rezolutie de 2048×1536 pixeli, iar tableta va avea posibilitatea de conectivitate 4G/LTE ce permite viteze de transfer de pana la 100 MB/s. Pe langa aceasta cei de la Apple se gandesc sa mai scoata pe piata si o varianta mai mica de iPad ce va avea un display de 7.85 inch in loc de 9.7 fata de cat are actualul iPad.

Alta noutate ce vine in 2012 este mult asteptatul iPhone 5, oficialii brandului spun ca s-a amanat lansarea acestui gadget pentru a se dezvolta chipurile LTE ce se vor regasi pe a 5-a generatie de iPhone.
Apple doreste sa lanseze un nou produs in gama s-a si anume acestia vor sa se lanseze pe piata de televizoare, astfel multe surse specifica ca Apple ar putea lansa in acest an un televizor cu o tehnologie revolutionara care va dispune chiar si de Siri.

Google va lansa in scurt timp o tableta demna de a concura cu actualele produse de pe piata. Aceasta va fi concurentul numarul unu pentru iPad si va rula pe sistemul de operare Android.

Anul acesta se vor lansa tablete cu Windows 8, marea asteptare fiind atat sistemul de operare cat si tabletele compatibile. Aici Nokia va avea un cuvand greu de spus, dar sa vedem ce se va intampla, mai ales ca oficialii spun ca in iunie 2012 va fi pe piata prima tableta ce va rula pe Windows 8. Pe langa asta in luna februarie va aparea versiunea Beta pentru Windows 8.

Pe langa Nokia, Acer si Lenovo se pregatesc sa lanseze tablete ce vor avea la baza sistemul de operare Windows 8.

Piata de laptopuri va avea parte de imbunatatiri mari in acest an, designuri futuristice, resurse mai multe, greutate mai mica ce ajuta la o flexibilitate mai mare.

In luna ianuarie 2012, Nokia se pregateste sa lanseze Lumia 710 si Lumia 800 pe piata din Statele Unite ale Americii prin operatorul mobil T-Mobile, mai multe detalii despre aceasta puteti gasi aici: Nokia Lumia 710 si 800 din 2012 in SUA.
Nitendo se pregateste sa lanseze Wii U, o consola HD ce va permite utilizatorilor sa joace noi jocuri 3D.
PlayStation Vita este o noua consola cu ecran multi-touch OLED cu o diagonala de cinci inch (adica 12,7 centimetri), doua camere foto, touch pad si tehnologie 3D.

Asus Eee Pad Transformer Prime va fi lansata in acest an si va fi prima tableta cu procesor quad-core Nvidia Tegra 3 si va deveni cu siguranta cel mai mare concurent al lui Apple iPad 3 si a tabletei pe care Google o anunta ca o va lansa in acest an.

Asa dar si prin urmare anul 2012 anunta foarte multe noutati in ceea ce priveste gadgeturile, treptat vom avea parte de mai multe informatii si ne vom lamuri cum vor sta treburile.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.