Acasa Telefoane Samsung a lansat Galaxy S Advence

Samsung a lansat Galaxy S Advence

by Dragos Schiopu

Samsung a lansat un nou device din familia Galaxy, pe numele complet Samsung Galaxy S Advenced are un ecran de 4.0 inch Super AMOLED si perfotmanta sporita de un procesor dual core de 1 GHz, conectivitate HSPA 14.4 Mbps, Wi-Fi, camera de 5 megapixeli cu functia de filmare HD si inca una pozitionata frontal de 1.3 megapixeli, memorie RAM de 768MB, o memorie interna de 8GB si 16 GB, la care se poate adauga un card microSD de pana la 32GB.

La baza lui Samsung Galaxy S Advenced i9070 avem un sistem de operare Android 2.3 Gingerbread cu o interfata TouchWiz. Bateria lui S Advance este un Li-ion de 1500 mAh ceea ce nu ar putea permite o autonomie extrordinara.

Prin Galaxy S Advance se adauga, la recordul inregistrat de gama de smartphone-uri, un nou telefon care combina performanta si stilul cu versatilitatea serviciului Samsung Hub„, a declarat JK Shin, Presedinte al IT & Mobile Communications Division a Samsung Electronics.

Acest gadget ofera performante mari la preturi reduse, se incadreaza in categoria smartphone-urilor cu performante mari pa costuri reduse.

Printre serviciile disponibile se numara si „Find My Mobile” care te ajuta prin managementul sau unic sa-ti gasesti telefonul in cazul in care l-ai pierdut sau ti-a fost furat si chiar sa-ti stearga datele in cazul in care este nevoie. Deviceul are si serviciul „Samsung ChatON„, care doreste sa adune la un loc toti utilizatorii de Samsung oferind un sistem de comunicare prin mesaje, similar celor de la RIM, BlackBerry Messenger, acesta permite pe langa mesaje si trimiterea de fisiere, audio, imagini sau video. Trebuie sa mai amintim si de serviciul „Game Hub” care ofera acces la mii de jocuri si fluxuri de informatii despre jocuri.

Samsung GT-I9070 Galaxy S Advance ar putea fi prezentat oficial in cadrul MWC de la Barcelona de luna viitoare.

s-ar putea sa-ti placa