Acasa Tehnologie Sampler.ro – cartea de vizită a blogger-ului

Sampler.ro – cartea de vizită a blogger-ului

by Dragos Schiopu

La Webstock, Haotik a prezentat proiectul său numit Sampler.ro, care dorește să fie o carte de vizită electronică a bloggerului, ce își propune să ofere mai multă vizibilitate unui blogger în fața companiilor. Pe Sampler.ro, fiecare blogger poate să își facă un cont (gratuit, desigur) și să își completeze profilul personal: nume, număr de telefon, adresa de e-mail, detalii despre blog, adresa blog-ului, număr de vizitatori unici pe lună, număr de afișări, număr de urmăritori pe Twitter, număr de prieteni pe Facebook, numărul de abonați la newsletter etc. Profilul personal poate fi apoi promovat pe blog prin intermediul unui banner.

Toate conturile vor avea o adresă personalizată prin care pot fi accesate de către cei care doresc să vizualizeze informații despre voi. Un exemplu este profilul lui Cristian Manafu, pe care îl puteți accesa la adresa http://sampler.ro/manafu.

Proiectul este momentan în fază beta. Dacă întâmpinați probleme în utilizare sau descoperiți un bug, contactați-l pe Haotik sau lăsați un comentariu aici.

s-ar putea sa-ti placa