Acasa Jocuri S-a anuntat data lansarii PlayStation 4 in Romania

S-a anuntat data lansarii PlayStation 4 in Romania

by Dragos Schiopu

Playstation 4 in RomaniaOficialii Sony au anuntat data de 29 ianuarie ca fiind data oficiala a lansarii PlayStation 4 in Romania.

Consola care in Europa va fi lansata in data de 29 noiembrie, vine deja cu un Firmware nou disponibil pentru pre-download joia aceasta. Romanii mai au ceva de asteptat avand in vedere ca in tara noastra consola va fi disponibila anul urmator.

Tot in data de 29 ianuarie vor fi lansate si o serie de periferice, precum noul controller wirelles DualShock 4 si un suport vertical pentru PlayStation 4.

DualShock 4 va fi disponibil la pretul de 269 lei.

PlayStation 4 vine cu o o gama variata de jocuri, printre cele mai cunoscute fiind Killzone: Shadow Fall, noul joc din franciza de succes, dezvoltata de Guerilla Games.

Pe langa acest joc, toate studiourile Sony Computer Entertainment din intreaga lume lucreaza la dezvoltarea de noi titluri, mai exact 30, printre care: InFamous: Second Son, Siren, Everybody`s Gone to The Rapture, Hell Divers, The Order: 1886, Shadow of the Beast.

Pe langa jocurile produse de ei, Sony se bucura si de ajutorul altor publisheri third party care au mai mult de 110 titluri in dezvoltare, dintre care putem enumera cateva: Diablo 3: Ultimate Evil Editon, Call of Duty: Ghosts, Skylanders Swap Force, Kingdom Hears 3, Final Fantasy XV, Assassin’s Creed IV: Black Flag, Watch Dogs, Destiny, Lego Marvel Super Heroes, The Elder Scrolls Online, Need for Speed: Rivals, Batlefield 4, Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition, Fifa 14, Minecraft, Mad Max. Pe langa acestea jucatorii vor mai putea alege si din seriile de titluri independete.

Cei de la Sony au afirmat ca Romania reprezinta o regiune importanta pentru ei si faptul ca in tara noastra consolele Sony au parte de interesul meritat.

PlayStation 4 in tara noastra va fi disponibil in 2 modele, primul model, cel de baza cu un hard disk de 500 GB la pretul de 1800 lei si varianta cu jocul Killzone: Shadow Fall la 2000 lei.

 

s-ar putea sa-ti placa