Acasa Jocuri S-a lansat Diablo 3 in magazinele Altex

S-a lansat Diablo 3 in magazinele Altex

by Dragos Schiopu

Azi noapte (15 mai) la magazinele Altex din toata tara a avut loc lansarea oficiala a jocului Diablo 3. La Iasi s-a format o coada neasteptat de mare de pasionati gata sa cumpere jocul, lucru unic pentru tara noastra, sa fie bataie sa copie jocul original, din pacate stocul nu a facut fata cererii, desi la ora 00:00 in fata magazinului s-a creat imbulzeala.

Diablo 3 este disponibil in doua variante si se putea achizitiona si prin precomanda la magazinele online din Romania, in varianta Diablo 3 Collector’s Edition si varianta simpla, prima costand 479,9 Lei si cealalta 229,9 Lei (vezi cel mai bun pret pentru Diablo 3).

Dupa 12 ani Blizzard a lansat azi noapte jocul Diablo 3, dar chair daca v-ati cumparat jocul original inca din seara lansarii, putini dintre voi ati reusit sa va conectati asa usor pe serverele de joc, unii jucatori au trebuit sa astepte chiar si cateva ore pana cand sa poata incepe aventura in campania single player.

Pachetul Collector`s Edition cuprinde:
-Diablo III full game.
-Behind the scenes making of DVD.
-Diablo III Soundtrack.
-The Art of Diablo III book.
-Stick Diablo skull 4 GB USB
-Jocurile Diablo II si Diablo II: Lord of Destruction pe stick
-Special digital bonus features:
-”Aesthetic Artifacts” in Diablo III: Doua color dyes (Bottled Cloud si Bottled Smoke)
-Glowing Tyrael’s Angelic Wings. Puteti folosi toate aceste elemente de cate ori doriti, si se pot transfera la alte caractere pe un singur cont, prin intermediul shared Stash.
s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.