Acasa Jocuri S-a lansat cea mai nouă ediție a popularei francize de jocuri video sport, FIFA 20

S-a lansat cea mai nouă ediție a popularei francize de jocuri video sport, FIFA 20

by Dragos Schiopu

De curând s-a lansat cea mai nouă ediție FIFA, FIFA 20, aceasta fiind dezvoltată de către studiourile EA atât din București, cât și din Vancouver. Această ediție aduce și noutăți importante precum modul de joc diferit – VOLTA FOOTBALL, cel mai autentic mod de Carieră de până acum, dar și noi funcționalități ale Ultimate Team. Pe lângă acestea FIFA 20 include și toate cele 14 cluburi de fotbal românești, care joacă în Liga I în sezonul din acest an, 2019 – 2020, alături de cei 3 fotbaliști români, care au fost recreați autentic în joc: Geoarge Țucudean, Geoarge Pușcaș și totodată Alexandru Mitriță.

Prin urmare pe data de 27 septembrie 2019 cei de la Electronic Arts a lansat FIFA 20, cea mai nouă ediție a francizei de jocuri video sport, fiind disponibilă la nivel global pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. De altfel, Andrei Lăzărescu, EA SPORTS FIFA 20 Senior Producer, EA România a declarat:

„Acest an a adus mai multe oportunități deosebite, având în centru dorința noastră de a le oferi fanilor din întreaga lume cea mai bună experiență FIFA. Astfel, FIFA 20 introduce un mod de joc complet nou, VOLTA FOOTBALL, care readuce fotbalul în stradă și le oferă jucătorilor noi opțiuni de a se bucura de cel mai popular sport din lume. De asemenea, echipa noastră din România a lucrat alături de colegii din Vancouver la noile funcționalități ale modurilor Carieră și Ultimate Team™, cât și la aducerea a numeroase inovații în gameplay. În plus, anunțul cel mai important pentru românii pasionați de fotbal este includerea Ligii 1 în FIFA 20, o noutate pe care suntem mândri că am putut-o oferi fanilor din țara noastră”.

Ceea ce este cu adevărat nou pentru FIFA 20 este abordarea numită Football Intelligence, care se bazează pe cele trei noi funcționalități și anume: Authentic Game Flow, Decisive Moments și Ball Physics. De asemenea veți avea posibilitatea să personalizați managerul echipei, astfel încât să aveți manageri de sex feminin, ceea ce nu a fost posibil până acum. Totodată noul joc cuprinde și readucerea lui Gheorghe Hagi, dar și a altor 15 staruri printre care Didier Drogba, Zinedine Zidane și Andrea Pirlo.

s-ar putea sa-ti placa