Nu de mult am auzit si eu de acest joc. Prima data cand am intrat in el mi-a starnit rasul deoarece parea un joc banal si neinteresant, ei bine lucrurile nu stau chiar asa, deoarece odata ce incepi sa treci nivel dupa nivel, actiunea simpla a jocului te face sa uiti de tine si te provoaca sa nu renunti pana nu il termini.
In acest joc, micutul extraterestru trebuie sa scape din tunelul spatial, iar jucatorul nu are prea multe de facut, decat sa evite gaurile din pereti, sa sara si sa treaca de pe un perete pe altul. Run are 2 moduri de joc, adventure mode si infinite mode. In adventure mode poti alege din cele 3 viteze disponibile, normal, rapid si intens. chiar daca la normal si rapid jocul poate fi terminat, in modul intens lucrurile se complica.
Run are 50 de nivele interesante pe care cu siguranta cei care le vor juca se vor ambitiona sa le treaca. Jocul este banal pana la nivelul 20, urmand ca de la nivelul 20 incolo gradul de dificultate al acestuia sa creasca facand jocul din ce in ce mai greu, peretii avand din ce in ce mai multe gauri si de asemenea fiind si foarte greu de sarit peste ele. In Run totul depinde de viteza de reactie a jucatorului care trebuie sa se gandeasca rapid si sa aleaga calea cea mai optima pentru a trece nivelul.
Run poate fi gasit cu usurinta la o simpla cautare pe internet a cuvantului „run”.
Acest joc chiar daca te relaxeaza, are si unele parti negative datorate faptului ca te captiveaza intr-o asa masura incat te face sa uiti de lumea reala.
DIn sectiunea de comentarii a jocului reiese in mod cert ca jocul este jucat in special de tinerii care au auzit de el de la prietenii lor, fiind provocati de acestia sa il treaca intr-un timp cat mai scurt.
Mai jos am atasat si un scurt videoclip.