Acasa Computere Routerul Tenda FH303 este capabil de viteze de pana la 300mb/s

Routerul Tenda FH303 este capabil de viteze de pana la 300mb/s

by Dragos Schiopu

res_b1deaea2df0cdef99fd9254c2d5de50b

Routerele incep sa devina din ce in ce mai fiabile, atat prin performanta cat si prin pret, fapt pentru care astazi as dori sa va prezint un produs de calitate, un produs care merita intradevar cumparat. Zilele trecute m-am confruntat cu o problema destul de serioasa, vechiul meu router wireless in urma unui soc electric s-a ars, astfel am fost nevoit sa caut o solutie eficienta si ieftina. Am revizuit unele dintre cele mai cumparate routere wireless de pe eMAG, astfel dupa mai bine de cateva minute de cautari si review-uri am ajuns la concluzia ca Tenda FH303 este exact modelul ce mi se potriveste.

Routerul Tenda FH303 mi-a atras atentia inca din prima clipa, avand 3 atente de 5dbi, capabile sa transmita semnalul pe o arie cat mai larga, beneficiind totodata de o tehnologie ce il ajuta sa emita pe o frecventa de buna calitate chiar daca are mai multe obstacole in fata. Gradul de securitate este foarte ridicat, oferindu-va o protectie constanta, astfel incat sa nu aveti probleme.

res_69c3cf48a1b70e2ad5159eafba8ef13c

Tenda FH303 beneficiaza de o putere de pana la 300mb/s, in conditiile in care internetul de acasa functioneaza la parametrii optimi, fara fluctuatii. Este usor de configurat, inca din prima pagina routerul iti ofera posibilitatea de ati adauga datele de conectare la conexiunea PPOE. In meniul „Wireless” gasiti toate informatiile de care aveti nevoie, puteti configura banda de frecventa, puterea semnalului, canalul, absolut tot ceea ce ii trebuie unui router wireless sa transmita in functie de preferintele utilizatorului.

Pe partea de conectivitate acesta beneficiaza de doua butoane speciale, WPS (WiFi Protected Setup) ce va ofera oportunitatea de a va securiza reteaua wireless doar prin simpla apasare a unui buton, cat si TX ce va ajuta sa modificati puterea de transmitere a semnalului.

res_b1deaea2df0cdef99fd9254c2d5de50b

In concluzie, routerul isi merita toti banii, tinand cont de toate avantajele pe care le ofera, dupa parerea mea fiind un best-buy din toate punctele de vedere.

Routerul Tenda FH303 poate fi achizitionat de la eMAG la pretul de 99.99 Lei.

s-ar putea sa-ti placa