Acasa Jocuri Ridge Racer Unbounded a fost amanat

Ridge Racer Unbounded a fost amanat

by Dragos Schiopu

Compania NAMCO BANDAI anuntau anul trecut ca studiourile Bugbear Entertainment lucreaza la dezvoltarea jocului Ridge Racer Unbounded. Acesta urma sa fie de tip racing arcade si chiar au oferit in decursul anului 2011 o serie de clipuri in care au prezentat putin din universul pe care il reprezinta. Jocul avea sa fie distribuit si lansat maine atat pe PlayStation 3, Xbox 360 cat si PC.

Ridge Racer Unbounded poarta titlul seriei omonime, dar spre deosebire de cele anterioare, unde cursele erau putin mai civilizate, jucatorii se vor intrece in orase in care aglomeratia si traficul impanzesc fiecare straduta. Iar daca Need for Speed ti s-a parut aglomerat, asteapta sa vezi lansarea Ridge Racer Unbouded.

In acest joc castigul se face relativ usor, ai o tinta sigura, distrugerea masinilor concurente. Jocul imi aduce usor aminte de Carmageddon, un alt joc foarte vechi de tip arcade in care violenta si masacrul era intalnit la fiecare curba. Insa despre el o sa va povestesc mai detaliat cu alta ocazie.

Ridge Racer Unbounded a fost amanat deoarece studiourile Bugbear afirma ca nu au reusit sa introduca toate elementele necesare unui joc de top. Probabil nu se simt suficienti de pregatiti sa iasa pe piata cu un produs care are toate sansele de esec. Parerea mea nu conteaza atat de mult, dar sunt de acord cu amanarea si perfectionarea jocului din toate punctele de vedere.

Pana la noi ordine din partea NAMCO BANDAI nu putem decat sa asteptam cuminti o eventuala data de lansare.

s-ar putea sa-ti placa

4 comentarii

Vlad Petre 31-03-2012 - 10:14

mie mi se pare ca a copiat cam multe de la Split Second.Si ideea cat si anumite texturi…cand am vazut clipu am avut impresia ca am citit gresit numele.

Mihai Ioan 31-03-2012 - 10:17

E cam greu de gasit un joc cu o idee 100 originala in secolul asta. Foarte greu chiar.

Vlad Petre 01-04-2012 - 12:22

De acord…dar stau si ma gandesc ca dupa ce am terminat jocul nu stiu de fapt ce am jucat. Sau ca am terminat doua jocuri intr’unul singur.

Mihai Ioan 01-04-2012 - 12:24

Combinatia este excelenta, trebuie sa recunosc. Insa are foarte multe scapari si bube, parca aveam asteptari mai mari de la EA si chiar de la Starbreeze.

Comentariile sunt inchise.