Acasa Jocuri No Man’s Land

No Man’s Land

by Dragos Schiopu

Proaspat iesit din sfera timpului, vin cu un titlu destul de cunoscut de catre iubitorii de Real Time Strategy (RTS) si nu numai. No Man’s Land este un joc de strategie a carui actiune are loc in teritoriul virgin al Americii prin 1600. Din punct de vedere al gameplay-ului actiunea se intinde pe o durata virtuala de 300 de ani, experimentand  cate putin din problemele vremurilor respective.

Daca va asteptati sa puneti mana pe un pistol si sa impuscati tot ceea ce misca in jurul vostru, ei bine, nu este asa. No Man’s Land prezinta cu o buna autenticitate razboiul pe care l-au purtat colonistii in incercarea de cucerire a vestului. Acestia au luptat crancen cu rezistenta nativilor din regiune, purtand razboaie teritoriale.

Daca nu esti familiarizat cu istoria formarii Americii, acest joc te poate invata. Vei putea observa cum a aparut Ziua Recunostintei, atunci cand indienii le-au oferit colonistilor mancare si vei asista la certuri si razboaie intre spanioli, englezi, indieni si alte rase ale jocului.

In esenta, toata actiunea se invarte in jurul pamantului, indiferent de care dintre cele 6 rase jucabile o vei alege, totul tine de apararea teritoriilor, de protejarea cailor ferate de catre hoardele de barbabi infometati, cucerirea independentei cat si iesirea de sub monarhia decandenta.

Iar daca toate astea nu te satisfac, jocul iti pune la dispozitie 6 moduri de multiplayer pentru Internet si LAN. Aici, impreuna cu prietenii, puteti testa care dintre voi se pricepe mai bine la construirea cailor ferate peste teritorii cu o geografie cat periculoasa. Nu va asteptati ca America sa fie un loc usor de strabatut de la un cap la altu. Nici pentru stramosii nostri nu a fost.

Jocul a fost creat de Related Designs insa licenta de publicare a fost cumparata de CDV Ent. in anul 2003.

Un demo al jocului No Man’s Land poate fi descarcat gratuit de pe fileplanet.

Cerinte de sistem necesare si recomandate:

  • Procesor: P3 666 MHz sau echivalent / P3 1.2 GHz sau echivalent
  • RAM: 128 MB / 256 MB
  • Placa video: 16 MB / 32 MB
  • Spatiu pe HDD: 1000 MB

s-ar putea sa-ti placa