Acasa Jocuri Review: Transformers – War for Cybertron

Review: Transformers – War for Cybertron

by Dragos Schiopu

optimus-cybertron_wide

Inca de la aparitia trailer-ului, gamerii erau fascinati si asteptau lansarea jocului inspirat din celebrele serii cu care multi dintre noi am copilarit. Jocul a fost desemnat ca fiind cea mai buna adaptare a benzilor si seriilor animate. Acesta spune povestea distrugerii planetei Cybertron si in ce circumstante au ajuns Transformers pe Pamant, intregind astfel universul Transformers. Actiunea se desfasoara atat in interiorul planetei Cyberton, cat si in exteriorul acesteia.

Jocul ca poveste nu are probleme, story-ul nu exagereaza si reuseste sa fie aproape la fel ca cel din seria originala, iar in plus cam toate personajele au un rol. Modul in care e spusa povestea pare sa fie facut de generatia care a crescut cu acest show, si asa si este. Pentru cei care sunt familializati doar cu recentele ecranizari voi spune doar ca jocul merita incercat, deoarece ofera o serie de detalii lamuritoare referitor la cum ajunge Optimus pe Pamant si de ce e Megatron asa de suparat.

Wfc-autobots-game-302

 

Gameplay-ul nu are lucruri iesite din comun: fiecare personaj are arme care pot fi schimbate, abilitati speciale in functie de fiecare personaj. Gameplay-ul e cursiv facand din Transformers – War for Cybertron un shooter bun si incitant. Probleme mari nu prea sunt, dar cand apar fac putin jocul frustrant. Hit detection-ul nu e foarte bine calibrat, ceea ce il face pe gamer sa se multumeasca mai degraba cu un foc norocos pentru a-si distruge inamicii, iar in unele momente poti intalni texturi invizibile care te fac sa ramai in aer.

Modul multiplayer e si el foarte bine realizat putand alege modul escalation in care trebuie sa rezisti cat mai mult atacurilor inamice. In plus, ai posibilitatea sa-ti creezi propriul tau personaj si sa iti upgradezi avatarul din joc.

La grafica si sunet jocul straluceste cel mai mult, nivelele sunt atat de bine realizate incat te pierzi in complexitatea lor. Detalierea si textura sunt si ele foarte bine accentuate la fiecare nivel, lucru care este printre elementele mele preferate din joc.

In concluzie, se poate spune ca jocul este unul foarte bun, ca dovada notele acordate de majoritatea site-urilor de specialitate. Deci, daca vreti sa faceti o comparatie film-joc, va recomand cu incredere Transformers – War for Cybertron pentru o experienta de neuitat.

s-ar putea sa-ti placa