Acasa Jocuri Review: Metal Gear Solid V Ground Zeroes

Review: Metal Gear Solid V Ground Zeroes

by Dragos Schiopu

Metal-Gear-Solid-V-Ground-Zeroes

Metal Gear Solid Ground Zeroes a fost prezentat initial ca un tech demo si nu era sigura legatura pe care o va avea cu Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Intr-un final s-a ajuns la concluzia ca Metal Gear Solid: Ground Zeroes sa fie un prolog pentru acesta si sa fie vandut separat.

Jocul este o continuare directa a lui MGS: Peace Walker, de altfel, jocul incepe la scurt timp dupa terminarea lui Peace Walker. De data acesta Big Boss este intr-o misiune de salvare in Camp Omega. Aici intalnim cateva fete cunoscute, dar ne sunt prezentate si cateva personaje noi ale seriei. Spre deosebire de celelalte jocuri din serie, aici povestea nu are un rol atat de important, elementele Sci-fi au disparut aproape complet, iar personajele nu sunt chiar atat de interesante.

metal_gear_solid_5_ground_zeroes_la_04

 

Daca povestea nu impresioneaza, gameplay-ul o face. Poate de aceea a aparut isteria legata de faptul ca jocul e foarte scurt. Totusi jocul e absolut fantastic. Primul lucru observabil este ca Metal Gear a devenit open world, acum avand posibilitatea sa exploram o intreaga baza militara.  La inceput jocul ne arunca in tabara Camp Omega, ne ofera  informatii despre obiectivul nostru, iar apoi ne lasa liberi sa abordam situatia in ce mod vrem. Jocul are o misiune principala, dar si o serie de misiuni secundare in cadrul carora avem obiective diferite.

Printre noile elemente de gameplay se numara abilitate de a marca inamici,  reflex mode-ul, care iti da ocazia de a scapa de un inamic care te-a vazut, intrand intr-un bullet time foarte scurt, iar Snake se controleaza mai bine ca niciodata.

Minimum Specifications:

OS: Windows Vista 64-Bit or later
Processor: Core i5 SandyBridge 4Core (4 Thread) 2.7GHz or above
Memory: 4 GB RAM or above
Graphics: GeForce GTX 650 or above
DirectX: Version 11 or above

Recommended Specifications:

OS: Windows Vista 64-Bit or later
Processor: Core i5 SandyBridge 4Core (4 Thread) 2.7GHz or above
Memory: 8 GB RAM or above
Graphics: GeForce GTX 760 or above
DirectX: Version 11 or above

 

 

 

s-ar putea sa-ti placa