Acasa Tehnologie Reparam sau inlocuim smartphone-ul atunci cand nu mai functioneaza?

Reparam sau inlocuim smartphone-ul atunci cand nu mai functioneaza?

by Dragos Schiopu

Te afli in posesia unui smartphone mai mult sau mai putin recent aparut pe piata, iar acesta iti provoaca in prezent anumite neplaceri vis-a-vis de modalitatea in care se prezinta si functioneaza. Asadar, incepi sa te intrebi daca merita sa investesti in achizitionarea unui telefon mobil nou sau sa optezi pentru reparatia acestuia. Cu toate ca nu stii cu exactitate care este problema ce te impiedica sa il folosesti ca atare, incepi sa iti dai singur cu parerea pentru a aproxima suma pe care ar trebui sa o achiti pentru inlocuirea anumitor piese. Totusi, nimic nu e mai gresit de atat.

Din experienta proprie iti recomand ca inainte de a plati o suma mult mai mare de bani pentru achizitionarea unui nou astfel de dispozitiv, sa consulti un specialist care sa iti recomande ceea ce e mai indicat. De exemplu, cand mi-am crapat display-ul de la iPhone-ul meu, am decis sa il vand, ca mai apoi sa pun diferenta de bani si sa imi cumpar unul nou – nimic mai GRESIT. Din fericire, un amic care era prieten bun cu unul din specialistii de la Glassgsm, m-a convins ca cel mai bine este sa il las pe mana lor si sa mi se aproximeze cat ar costa reparata acestuia. Asta am facut si ma bucur enorm de mult.

Asadar, recomand tuturor celor care trec printr-o astfel de situatie, sa nu arunce cu banii pe un alt telefon, ci sa se intereseze de repararea celui vechi. Costurile reparatiilor difera de la o firma la alta, insa pana acum doar la Glassgsm am gasit preturi avantajoase si servicii bine realizate.

Totusi, iti recomand sa optezi pentru o reparatie in locul inlocuirii dispozitivului din mai multe puncte de vedere:

  • Vei face o serie de economii destul de pretioase. Daca te hotarasti sa iti vinzi telefonul defect, fii sigur ca vei primi pe acesta o suma extrem de mica de bani. Asadar, acum va trebui sa mai adaugi un buget destul de inseamnat pentru a-ti achizitiona un smartphone la fel de performant. Daca insa te decizi sa il repari, nu doar ca iti vei recupera telefonul de care te-ai atasat, insa vei ramane si cu o suma consistenta de bani in buzunar.
  • Preturile reparatiilor ar putea fi mai mici decat crezi! Nu incerca sa iti mai dai singur cu parerea atunci cand ceva nu mai functioneaza la telefonul tau si solicita ajutorul unor specialisti precum sunt cei de la Glassgsm. Pe langa faptul ca ei vor avea grija de pastrarea unui aspect absolut imaculat, se vor ocupa si de functionalitatea smartphone-ului.
  • In cazul in care dispozitivul tau va avea nevoie de inlocuirea anumitor piese, poti fi sigur ca acestea vor fi originale si de inalta calitate. Asadar, functionalitatea telefonului tau mobil va fi de lunga durata datorita acestui lucru.

Asadar, atunci cand intampini probleme de orice fel vis-a-vis de aspectul sau functionalitatea smartphone-ului tau, cei de la Glassgsm.ro te vor ajuta sa recapeti ceea ce ai pierdut. In plus, preturile pe care le vei achita pentru aceste servicii te asigur ca sunt cele mai atractive de pe piata! Ia legatura cu ei, solicita-le parerea si te vei convinge de unul singur de toate cele mentionate.

s-ar putea sa-ti placa