Acasa Diverse Reducerile de vara incep mai devreme pentru utilizatorii Steam

Reducerile de vara incep mai devreme pentru utilizatorii Steam

by Dragos Schiopu

csa

Steam, una dintre cele mai mari platforme de gaming din lume, aduce noi reduceri pentru pasionatii de jocuri. Poate ca la momentul de fata nu sunt foarte multe persoane ce apeleaza mai degraba la un joc cumparat, un joc ce le poate oferi sansa de a juca si multiplayer, preferand mai degraba sa il joaca cracked, insa, cu toate acestea, Steam a reusit in ultimii ani sa adune unii dintre cei mai buni gameri din lume, dezvoltand astfel o comunitate, o lume a pasionatilor din industrie. Intrucat vine sezonul cald, precum si anul trecut, cei de la Steam vor oferi o noua gama de produse la un super pret, mai exact vor da drumul campaniei Steam Summer Sale.

Cei de la Steam, au decis sa includa in oferta si cele mai jucate jocuri ale anului 2015, oferindu-le pasionatilor posbilitatea de a cumpara jocul preferat la un pret cat mai decent. In comparatie cu anul trecut, oferta de anul acesta va incepe ceva mai devreme, pe data de 11 iunie, astfel incat sa le ofere posibilitatea utilizatorilor de a economisi bani pentru viitoarele reduceri.

Pe langa multe alte activitati desfasurate vara, printre care si inotul, iesirile in parc cu prietenii, vacante si excursii, se numara si jocurile pe calculator, care dupa parerea mea ocupa o mare parte din timpul verii. Fie ca vorbim de GTA V sau alte jocuri recent lansate si extrem de bine vandute, cei de la Steam nu vor ierta nimic si vor incerca sa faca o oferta de neegalat, sa va ofere produse de calitate la preturi pentru fiecare buget, astfel incat sa ajute si producatorii cat si dezvoltatorii sa beneficieze de vanzari mult mai rapide.

Lasati la o parte cheltuielile mai putin interesante si incepeti sa strangeti ceva mai multi bani la buget, intrucat peste doua saptamani incepe Steam Summer Sale si veti putea sa achizitionati jocuri la preturi decente.

s-ar putea sa-ti placa