Acasa Telefoane Red doreste sa intre pe piata de telefoane mobile

Red doreste sa intre pe piata de telefoane mobile

by Dragos Schiopu
prototip red

Importantul producator al camerelor video folosite inclusiv la Hollywood, RED, doreste sa-si faca intrarea pe piata de telefonie mobila. Desi acest lucru nu mai reprezinta de foarte mult timp o noutate, se pare ca prototipul celor de la Red nu seamana deloc cu unul dintre telefoanele smart cu care ne-am obisnuit de-a lungul timpului.

Cu atat mai mult cu cat prototipul acestora este unul foarte butucanos cu o tehnologie noua in ceea ce priveste display-ul acestuia. Acest prototip are un display holographic ce ar putea reda continut 3D fara ca tu sa mai ai nevoie de ochelari speciali pentru a vizuaaliza continutul.

Ba mai mult decat atat ca in cazul camerelor video, telefoanele mobile vor veni si cu o serie de accesorii de tipul snop-on, cu ajutorul carora performanta  telefonului va fi mult mai imbunatatita. Dar cum nu se cunosc foarte multe despre acest prototip ramane de vazut cat de functionale si performante vor fi acestea, in special, pentru ca nu se cunosc foarte multe detalii nici macar la nivel de speculatii (zvonuri).

s-ar putea sa-ti placa