Acasa Diverse Windows 10 RTM ar putea veni mai repede

Windows 10 RTM ar putea veni mai repede

by Dragos Schiopu

Utilizatorii ar putea primi un upgrade la Windows 10 RTM (versiunea finala) incepand de saptamana aceasta. Microsoft vrea sa aduca mai devreme Windows 10 pentru o serie de utilizatori pentru a nu incarca serverele. Daca toata lumea ar primi update-ul in aceeasi zi atunci experienta nu ar fi una placuta pentru ca serverele vor fi supraincarcate. Optiunea celor de la Microsoft este simpla, va oferi update-ul pe rand utilizatorilor.

Windows 10

Windows 10 va fi un pas mare fata de Windows 8 pentru ca 8.1 a adus doar o imbunatarire minora la capitolul aspect. Chiar daca 8.1 repara o multime de bug-uri, Windows 10 vine cu o imbunatarire grafica considerabila si ceva functii suplimentare.

Problema cu Windows 10 va consta in descarcarea update-ului pentru Windows 7/8 sau cei care folosesc o versiune de preview. Multi utilizatori isi vor dori sa primeasca update-ul inca din prima zi, dar nu va fi chiar asa. Microsoft va limita numarul de utilizatori care vor primi acest update. In final, fiecare utilizator va avea Windows 10 versiunea finala, dar acest lucru se va produce treptat pentru ca Microsoft vrea sa ofere o experienta placuta cu ultima versiune a sistemului lor de operare.

O veste buna ar fi ca update-ul ar putea sa inceapa chiar din aceasta saptamana pentru a reduce numarul de utilizatori finali ce vor primi aceasta actualizare.

s-ar putea sa-ti placa