Acasa Tehnologie Radar for Good – aplictie care te ajuta sa fii mai bun

Radar for Good – aplictie care te ajuta sa fii mai bun

by Dragos Schiopu

Am observat ca din ce in ce mai multa lume isi indreapta atentia spre actiuni de voluntariat, actiuni care nu iti nicio recompensa materiala, dar iti umplu sufletul de fericire si caldura.  Cum stii cand si unde sa faci voluntariat? Nu gasesti nimic in orasul tau? Acum ai o solutie.

mobile-application-radar-for-good-600-31905

Coca-Cola a lansat o noua campanie globala, „Fii nebun de bun”, initiativa care are ca scop principal sensibilizarea oamenilor si implicarea acestora in cat mai multe actiuni de caritate. ,,Pentru ca peste tot in lume exista oameni care fac lucruri bune, fara a cere nimic in schimb, dar si pentru a inspira cat mai multe fapte de bunatate, Coca-Cola a pornit o miscare globala: campania «Fii nebun de bun»”, au explicat realizatorii campaniei care isi pun sperante mari in aceasta campanie care deja se bucura de un mare succes.

aplicatie

Coca-Cola Romania a creat Radar for Good – prima platforma mobila de voluntariat care functioneaza asemenea unui radar de fapte bune, accesibila pe telefoanele smartphone. Aplicatia detecteaza toate centrele de voluntariat din zona ta si te indruma spre una dintre ele. „Faptele simple, ideile frumoase si gesturile de bunatate sunt cele care cuceresc lumea si inspira o schimbare. Gesturile mici ne fac, de fapt, mari. «Fii nebun de bun» este o campanie care se potriveste spiritului Coca-Cola. Ce-ar fi ca de astazi sa incepem sa raspandim fericirea? Hai sa fim cu totii nebuni de buni!”, a declarat de curand Nicoleta Eftimiu, Sparkling Soft Drinks Senior Marketing Activation Manager – Coca-Cola Romania & Moldova.

radar-for-good-coca-cola-1

Aplicatia „Radar for Good” este disponibila atat in magazinul AppStore, cat si in GooglePlay. Se pare ca un numar mare de persoane a descarcat aplicatia dupa doar cateva zile de la lansarea acesteia. Mi se pare o initiativa de admirat si nu pot decat sa felicit (din nou) compania Coca Cola pentru campaniile pe care le desfasoara.

s-ar putea sa-ti placa