Acasa Telefoane QuickMobile aduce iPhone 6 si iPhone 6 Plus in premiera in Romania

QuickMobile aduce iPhone 6 si iPhone 6 Plus in premiera in Romania

by Dragos Schiopu

Fanii Apple din Romania vor fi incantati sa afle ca pot cumpara noile modele iPhone incepand cu data de 19 septembrie, chiar din Romania, mai exact de la QuickMobile.

iphone 6 si 6 plus

QuickMobile aduce in premiera in Romania toate cele 18 variante de iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Acestea sunt disponibile in trei culori pastrand paleta modelelor iPhone 5S si anume gri, alb si auriu. Tot trei sunt si optiunile de memorie disponibile: 16 GB, 64 GB si 128 GB.
Revolutionara este si noua camera de 8 megapixeli a noilor telefoane Apple care are atat o lentila mai buna, cat si un procesor mai rapid. Aceasta va detecta automat fetele persoanelor fotografiate si cu ajutorul stabilizatorului de imagine va permite realizarea de fotografii de calitate si in conditii de luminozitate mai slaba.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor avea o baterie cu o autonomie de pana la 14, respectiv 24 de ore si vor folosi sistemul de operare iOS 8.

Preturile pornesc de la 3.499 de lei pentru modelul iPhone 6 de 16 GB. Mai mult, QuickMobile demareaza din 10 septembrie si o campanie de pre-comanda pentru cele doua noi modele Apple.
iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt cu 50% mai rapide decat primele telefoane lansate de Apple si cu 25% mai rapide decat modele anterioare datorita noilor procesoare A8. In cea mai subtire carcasa de pana acum a unui iPhone se ascunde si un co-procesor M8 care va masura presiunea aerului pentru a detecta altitudinea la care se afla utilizatorul telefonului.
Nu doar mai rapide, dar si revolutionare in ceea ce priveste infatisarea. iPhone 6 si iPhone 6 Plus au ecrane de 4,7 inch, respectiv 5,5 inch si o rezolutie HD de 1.334×750 pixeli, respectiv 1.920×1.080 de pixeli. Cele doua noi modele sunt si cele mai subtiri iPhone-uri fabricate vreodata. iPhone 6 are 6,9 mm grosime, iar iPhone 6 Plus, 7,1 mm. Modelul iPhone 5S avand o carcasa de 7,6 mm.

s-ar putea sa-ti placa