Acasa Tehnologie Quality Time – aplicatia care iti contorizeaza timpul petrecut pe telefon

Quality Time – aplicatia care iti contorizeaza timpul petrecut pe telefon

by Dragos Schiopu

Quality Time sau My Digital Diet este o aplicatie pentru telefoanele cu sistem de operare Android care iti contorizeaza timpul petrecut pe telefon, numarul de deblocari facute, la ce ora, ce aplicatie ai accesat, cat timp ai petrecut in aplicatia respectiva.

Quality Time

Contorul poate fi verificat pe zile sau saptamani astfel incat daca intri la un fel de dieta digitala si decizi sa folosesti telefonul cat mai putin (fie ca vrei sa faci economie de baterie, economie de trafic de internet sau, pur si simplu, iti protejezi ochii), aplicatia te tine la curent cu evolutia ta.

Interesant este faptul ca in aplicatia aceasta poti selecta si alerte de utilizare pentru aplicatii. Spre exemplu decizi sa te joci doar 15 minute in pauza de la munca, selectezi din Quality Time jocul sau aplicatia dorita, apoi alegi optiunea Usage Alert si setezi timpul necesar. Dupa 15 minute un mesaj ti se va afisa pe ecran avertizandu-te ca timpul respectiv a fost epuizat si, la fel ca in cazul unei alarme de ceas, ai optiune de Snooze sau Amanare prin optiunea „Remind me in 5 minutes”.

Quality Time 2

Daca iti creezi un cont Quality Time iti va fi pastrat istoricul de utilizare pana la 6 luni de zile, iar informatia va fi stocata in siguranta in Cloud.

Aplicatia Quality Time este disponibila din 20 ianuarie in Magazin Play la adresa de aici. Are doar 4.2 MB.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.