Acasa Diverse PVStar+ este cea mai buna aplicatie pentru Youtube

PVStar+ este cea mai buna aplicatie pentru Youtube

by Dragos Schiopu

PVStar+ este cea mai buna aplicatie pentru Youtube si eu o folosesc mereu. Aplicatia ruleaza excelent, dar cel mai mare avantaj este ca poate fi utilizata chiar si cu ecranul stins sau cu alte aplicatii precum browser-ul Google Chrome.

PVSTAR

Toti ati utilizat Youtube pe terminalele cu Android, iar eu pot sa spun ca urasc acea aplicatie. De ce spun asta? Pe telefonul meu eu utilizez foarte mult Google Chrome pentru facebook sau pentru a citi alte stiri. Uneori imi place sa mai ascult si muzica, dar in momentul in care pornesc o melodie in Youtube si revin in browser-ul Google Chrome melodia se opreste. Asta nu se numeste multitasking, adica vreau sa spun ca nu pot folosi doua aplicatii in acelasi timp. Am incercat sa deschind un nou tab in Google Chrome cu youtube, insa daca reveneam la primul tab melodia se oprea. Asta da multitasking.

Sincer, eu nu inteleg de ce ai procesor cu 20 de nuclee si 3GB de RAM daca nu poti rula doua aplicatii simultan. Aceasta limitare software este sustinuta de Google, iar mie nu imi place. Astfel, am decis sa renunt la aplicatia de Youtube si sa o inlocuiesc cu PVStar+. Aplicatia ruleaza bine si pot sa folosesc simultan Google Chrome si Youtube. Ei bine, asta inseamna multitasking si asta vroiam eu. Nu inteleg de ce Google a scos aceasta aplicatie din Google Play si nu inteleg de ce Youtube nu ofera aceeasi functionalitate.

Puteti descarca programul de la acest link.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.