Acasa Jocuri Project Cars se pregateste de marea lansare

Project Cars se pregateste de marea lansare

by Dragos Schiopu

Project-Cars-75

Unul dintre cele mai interesante si mai atractive jocuri cu masini, Project Cars, se pregateste de lansare. Dupa mai bine de cateva luni in care producatorii au tot facut promisiuni cu privire la o data oficiala de lansare, cat si o sumedenie de amanari, dezvoltatorii au dat in sfarsit un raspuns. Conform ultimelor informatii primite, jocul ar trebui sa se lanseze in maxim o luna, daca nu intervin alti factori ce ar putea dauna la lansarea acestuia.

Project Cars vine in pachet cu o colectie intreaga de promisiuni din partea producatorilor, atat pentru partea grafica cat si pentru gameplay, promitand un joc de foarte buna calitate, ceva ce nu a mai fost scos vreodata pe piata. Daca nu ati apucat sa primiti pana la momentul de fata nici-o informatie cu privire la noul joc, va puteam spune ca este dezvoltat de aceeasi echipa care a lucrat si la crearea Need for Speed Shift, echipa care de altfel s-a dovedit a fi extrem de bine aleasa pentru domeniul racing-ului.

Conform promisiunilor facute, noul joc Project cars ar trebui sa inceapa propagarea pe 6 mai, spun propagare intrucat lansarea se face in mai multe etape. Prima data jocul se va lansa pe PC in SUA prin intermediul platformei Steam, dupa care va avea loc si lansarea variantelor pentru console, respectiv Play Station 4 si Xbox One in Europa, Austria si Asia pe 7 mai. Cei din Marea Britanie vor avea de asteptat pana pe data de 8 mai pentru a putea beneficia de noul joc, timp in care americanii si canadienii vor fi si mai dezavantajati avand oportunitatea de al cumpara abia dupa data de 12 mai.

Pe Play Station 4, jocul va putea fi experimentat la o rezolutie de 1080p cu 60 de cadre pe secunda, pe Xbox One doar in 900p si 60 de cadre pe secunda iar pe PC limita maxima va fi de 12K. Cu siguranta, rezolutia 12K nu va putea fi atinsa de prea multi gameri, intrucat sunt necesare componente de ultima generatie si trei monitoare la rezolutie 4K.

s-ar putea sa-ti placa