Acasa Jocuri Proiectul celor de la Project Cars se vede mai bine ca niciodata

Proiectul celor de la Project Cars se vede mai bine ca niciodata

by Dragos Schiopu

006494

Nu va mai dura mult, suntem aproape, vom ajunge cat se poate de repede sa punem mana si pe noul Project Cars. Dezvoltatorii ne informeaza ca noul lor joc urmeaza sa se lanseze intr-un viitor nu foarte indepartat.

Dupa ultimul trailer al jocului postat de echipa de dezvoltatori de la Slightly Mad Studios, am ramas uimiti. Un joc foarte ambitios, cu o interfata grafica foarte, foarte buna, si cu mecanici noi care promit sa ofere fiecarui jucator o experienta unica. Dezvoltatorii au reusit sa stranga din start suma de 5 milioane de dolari numai de la internauti, bani ce s-au investit si inca se mai investesc in conceperea lui.

Bandai Namci, este cel care a venit cu ideea geniala de conceptie a acestui joc. Tanarul, pe langa Project Cars a mai dezvoltat si Need for Speed: Shift si Need for Speed: Shift 2 Unleashed. Conform ultimului trailer lansat, jocul vine cu noi imbunatatiri grafice, efecte de vreme tot mai realistice cat si o sumedenie de masini pe care jucatorii le vor putea conduce intr-un spatiu virtual, fara reguli si fara amenzi.

Din fericire jocul va putea fi experimentat pe 20 Martie doar pe PC, consolele next-gen PS4 si Xbox One, nu stim insa daca dezvoltatorii au in plan si lansarea acestuia si pentru alte platforme.

Desi multi dintre gameri nu prefera jocurile de masini pentru simplul motiv ca sunt repetitive si se plictisesc repede, Project Cars promite sa te tina mereu aproape de ecranul monitorului, sa iti ofere aceea experienta ca in viata reala, sa simti intradevar ca esti la volanul unei masini de mare putere si sa poti sa conduci oriunde vrei fara sa primesti amenda sau te prinda politia. Toate regulile jocului sunt facute de tine, tu hotarasti ceea ce vrei sa faci, poti sa faci drift, sa faci curse de masini sau orice altceva ce iti convine in calitate de gamer.

s-ar putea sa-ti placa