Acasa Diverse Facebook nefunctional in aceasta dimineata

Facebook nefunctional in aceasta dimineata

by Dragos Schiopu

UPDATE: Facebook si Instagram au fost indisponibile marti, 27 ianuarie, timp de o ora si jumatate, incepand cu 06.00 GMT. Caderea celor doua retele de socializare coincide cu marea furtuna de zapada care afecteaza nord-estul SUA si care a obligat mii de persoane sa ramana la casele lor. In acelasi timp, pe Twitter a aparut o postare a celor de la Lizard Squad, un grup de hackeri, care isi asumau responsabilitatea pentru aceasta nefunctionare. Pana la aceasta ora (12 PM, ora Romaniei) nu exista informatii oficiale sau declaratii din partea conducerii Facebook referitoare la aceasta situatie.

 

Primul lucru pe care multi dintre noi il facem cand ne trezim dimineata este sa accesam Facebook. In aceasta dimineata insa site-ul nu se incarca, eroarea aparuta fiind „cannot update news feed”. Multi au crezut ca sunt probleme cu internetul si conexiunea la acesta, insa eu personal am testat si de pe RCS RDS si de pe Vodafone, pe primul de pe un PC, pe al doilea de pe telefon, si aveam aceeasi eroare.

facebook

Nu sunt anuntate date oficiale cu privire la aceasta situatie, insa este posibil sa avem de a face cu un atac cibernetic.

Important este ca Facebook este in acest moment functional si ne putem verifica fluxul de noutati fara probleme.

Revenim cu detalii.

Tu ai intampinat probleme? Ce provider de internet folosesti?

s-ar putea sa-ti placa

3 comentarii

Dante Flori 27-01-2015 - 09:37

Incredibil se pare ca a fost oprit pe tot globul

Florentina 27-01-2015 - 09:43

Da, a fost o disfunctionalitate generala.

Daniela Ionela Iorga 27-01-2015 - 13:14

Aparţin de Akta dar nu asta conteaza…oricum viaţa continua si fara facebook! Mai sunt si dificultăţi tehnice, trebuie sa intelegem, ca doar nu putem fi absurzi.

Comentariile sunt inchise.