Acasa Tehnologie Programeaza-te la sedinte online de psihoterapie cu ajutorul Solution Talk!

Programeaza-te la sedinte online de psihoterapie cu ajutorul Solution Talk!

by Dragos Schiopu

Viata este de multe ori imprevizibila si ne poate lua pe surprindere atunci cand nici nu ne asteptam, cu atat mai mult daca vorbim despre relatii, locuri de munca. Aceste lucruri de multe ori ne afecteaza emotional chiar daca vrem sau nu vrem. Totul insa depinde de noi si de perspectiva pe care o adoptam. Daca facem parte din acea categorie de oameni care se ataseaza repede si care cu greu renunta la unele persoane, atunci cand aceasta ruptura se produce, emotionalul se poate dezechilibra. Pentru a mai ameliora putin din soc, sedintele cu un psihoterapeut pot imbunatati situatia.

Solution Talk este acea platforma pe care o pot accesa cei care se afla in dificultate. Dificultate emotionala, dificultate psihica, sunt multe etape prin care poate trece o persoane chiar daca la exterior nu arata. Daca ai nevoie sa apelezi la sedinte online de psihoterapie e bine sa explorezi site-ul si sa iei legatura cu un specialist.

Unele momente necesita consiliere din partea cuiva specializat

Multe sunt acele momente cu incarcatura emotionala care nu ne dau pace, acele stari prin care trebuie sa trecem pentru a vedea zilele cele bune. Desi unele situatii scot la iveala niste momente critice, iata ca tot acest rollercoaster are ca scop cresterea noastra, pe toate planurile. Invatam sa ne pretuim mai mult, sa nu fim dependenti de unele persoane si sa incercam sa vedem ca relatia cu noi insine afecteaza si relatiile cu ceilalti, parteneri romantici si prieteni.

Atunci cand ne atasam o facem constient pentru ca simtim o apropiere fata de cealalta persoana, ne place de ea, avem subiecte de interes comune. Iata ca uneori aceasta atasare nu este tocmai una sanatoasa, ci vine la pachet cu anumite comportamente mai toxice, care pe parcurs se vor manifesta, acestea fiind declansate de niste factori.

Un psihoterapeut cu experienta te poate ajuta in deslusirea acestor comportamente, dar si pentru a vedea care sunt radacinile care au dus la aparitia acestuia. In cadrul sedintelor vei gasi in permanenta consilliere specializata, totodata te vei simti in largul tau si vei putea sa te deschizi, sa fii vulnerabil fara sa ti se intample nimic rau.

O platforma care te poate ajuta sa-ti gasesti psihoterapeutul

Solution Talk este platforma ideala care te poate ajuta sa-ti gasesti psihoterapeutul potrivit. Este normal sa nu rezonezi din prima cu psihoterapeutul ales, dar pe aceasta platforma vei gasi personal specializat pe care ii vei putea contacta de indata.

Terapia online este destul de comuna zilele acestea, toata lumea poate discuta lejer cu psihoterapeutul ales si poate face progrese mari. Nu este nevoie decat de un laptop sau un device cu o conexiune puternica la internet, se poate intra la terapie de acasa sau de la locul de la munca, atunci cand ai pauza si daca iti permite spatiul.

Afla de Solution Talk, de aceasta platforma care te ajuta sa iti rezolvi propriile conflicte si sa fii in armonie cu tine insuti. Gasirea unui psihoterapeut nu este un proces greu, asta daca alegi sa apelezi la o platforma speciala.

s-ar putea sa-ti placa