Acasa Telefoane Procesor de ultima generatie pentru Samsung Galaxy S9

Procesor de ultima generatie pentru Samsung Galaxy S9

by Dragos Schiopu
Samsung Galaxy S9

De curand s-a scris in mai multe publicatii online de specialitate ca noul Samsung Galaxy S9 ce va fi lansat anul viitor va avea parte de un procesor de ultima generatie. Se pare ca acest tip de procesor pentru acest smartphone vor fi fabricate de catre Samsung si cei de la Qualcomm.

Procesorul pentru Galaxy S9 va fi realizat printr-un proces de fabricatie de 8nm, ceea ce face ca S9 sa se bucure de o tehnologie mult mai avansata fata de Samsung Galaxy S8 din prezent. Insa cea mai importanta parte in acest proces de dezvoltare o constituie tehnologiile de productie ale chip-urilor realizate de catre cei de la Samsung, cat si de cei de la Qualcomm, care trebuiesc mai intai finalizate.

O alta parte interesanta este vorba despre faptul ca acest proces de finalizare a tehnologiilor chip-urilor se poate realiza chiar anul viitor. Astfel ca vom avea pentru Samsung Galaxy S9 chip-uri ce au procese de fabricatie de 8nm, si respectiv 7nm.

Ceea ce stim in prezent se rezuma la faptul ca Samsung Galaxy S8 are chip cu un proces de fabricatie de 10nm, ce are o autonomie si o performanta mai buna fata de alte modele, insa cu siguranta S9 il va depasi si pe acesta prin tehnologia avansata.

Cum nu este sigur nimic, ci doar informatii incerte se pare ca anul viitor vom afla daca Samsung Galaxy S9 va fi mult mai performant si cu o tehnologie mult mai avansata fata de Samsung Galaxy S8.

s-ar putea sa-ti placa