Acasa Telefoane Probleme cu noul update Twitter pentru BlackBerry

Probleme cu noul update Twitter pentru BlackBerry

by Dragos Schiopu

dsadtwDespre Blackberry nu s-a mai prea auzit mare lucru in ultimul timp, insa tot ceea ce se stie despre producatorul de telefoane mobile este ca incearca din rasputeri sa isi revina din pasa proasta prin care trece si ca incearca sa supravietuiasca si sa isi multumeasca toti utilizatorii.

Ultimul update Twitter pentru BlackBerry 10 a fost scos de cei de la BlackBerry din magazinul de aplicatii, datorita faptului ca utilizatorii au raportat mai multe probleme legate de acesta. Oficialii BlackBerry au rugat toti utilizatorii BlackBerry 10 sa revina la versiunea anterioara a aplicatiei Twitter pana cand vor reusi sa solutioneze aceasta problema. Inca nu se stie din ce cauza au aparut asa de multe probleme, dar in cel mai scurt timp totul va reveni la normal si utilizatorii BB10 vor putea sa isi instaleze ultimul update.

Problema la Twitter 10.2.2 se pare ca i-a pus pe unii dintre utilizatori pe ganduri, care considera ca totul se petrece din cauza lipsei de interes si a numarului tot mai mic de utilizatori, considerand de asemenea ca BlackBerry se afla pe o panta descendenta.

Versiunea Twitter 10.2.2 a fost lansata luna aceasta pe 17 decembrie si a venit cu o multime de imbunatatiri, insa nimeni nu ar fi prevazut ca va avea atat de multe probleme. Printre imbunatatirile care au venit cu acest nou update se numara si cele pentru conectivitatea BBM, precum si pentru functiile de cautare si raspuns. La foarte scurt timp dupa ce a fost lansat, update-ul Twitter a si fost scos din magazinul de aplicatii, ceea ce totusi arata ca BlackBerry incearca sa fie atenti la nevoile utilizatorilor lor.

Momentan, nu se stie cand update-ul Twitter 10.2.2 va fi din nou disponibil in magazinul de aplicatii BlackBerry, dar pana atunci toti utilizatorii BB10 sunt rugati sa treaca din nou la versiunea 10.2.1, pentru aceasta BlackBerry a postat un mic ghid pentru a le face munca mai usoara utilizatorilor.

s-ar putea sa-ti placa